×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
هوش مصنوعی

دستگيری اعضای باند جعل و فروش مدارک دانشگاهی

به گزارش خط بازار؛ سرهنگ ضرغام آذين در تشریح خبر دستگیری اعضای باند جعل و فروش مدارک دانشگاهی اظهار داشت: با توجه به تدابير رئيس پليس آگاهي فراجا مبني بر اشراف اطلاعاتي بر مجرمان و ارتقا احساس امنيت شهروندان و همچنين در خواست حراست دانشگاه آزاد اسلامي، مبني بر رسيدگي پرونده جاعلان مدارک دانشگاه آزاد اسلامي در دستور کار ويژه اين مرکز قرار گرفت.
وي افزود: حسب دلايل و قرائن جمع آوري شده مشخص شد که افرادي ضمن تشکيل باند و ارتباط با لايه هاي داراي دسترسي به اطلاعات در مراکز حساس علمي و دانشگاهي نسبت به جعل مدارک رسمي و ارائه ريز نمرات و همچنين استعلام مثبت تاييديه، اقدام و مدارک مذکور را به افراد سوء استفاده کننده در داخل و خارج از کشور به قيمت هاي گزاف به فروش مي رساندند.
معاون عمليات ويژه پليس آگاهي فراجا تصريح کرد: ضمن هماهنگي قضائي و هماهنگي با عوامل حراست دانشگاه موصوف و پس از شناسايي باند مذکور در قرارهاي صوري جداگانه با انجام شيوه و شگردهاي پليسي 2 تن از متهمان دستگير و تعداد 12 مدرک رسمي دانشگاه آزاد اسلامي به همراه مهر و تاييديه هاي مربوطه و مبلغ 8 هزار دلار کشف و ضبط شد.
وي با بيان اينکه متهمان با قرار قانوني متناسب روانه زندان شدند، ادامه داد: اين افراد فرصت طلب در بازجوئي هاي فني – علمي به عمل آمده به جعل 25 مدرک دانشگاهي و فروش به افراد داخل و خارج از کشور معترف شدند.
سرهنگ آذين تصريح کرد: نظر به اظهار رضايت مسئولان دانشگاه آزاد اسلامي از عملکرد موفق پليس و با توجه به اشاعه آثار سوء جعل مدارک دانشگاهي که اخيرا در سطح جامعه گسترش پيدا کرده است، بهترين عملکرد در برخورد قاطعانه و پي در پي با جاعلان متعلق به پليس آگاهي فراجا مي باشد به طوري که تا کنون ده ها باند توسط مرکز عمليات ويژه متلاشي شده است.
منبع: فارس

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی
عضویت