×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
سیاست

حضور هیات اسرائیلی در باکو با تدابیر شدید امنیتی

به گزارش خط بازار؛ یک هیات صهیونیستی متشکل از بیش از ۱۰۰ نفر قرار است در کنفرانس سالانه آب و هوای سازمان ملل متحد، موسوم به «کاپ ۲۹» (COP۲۹) در باکو، پایتخت جمهوری آذربایجان شرکت کنند که روز ۱۱ نوامبر آغاز می‌شود و به مدت ۲ هفته ادامه خواهد داشت.

روزنامه تایمز اسرائیل با اعلام این خبر نوشت این سفر به دلیل همسایگی جمهوری آذربایجان به ایران تحت تدابیر شدید امنیتی انجام خواهد شد و «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی سرپرستی هیات را بر عهده خواهد داشت که در هفته دوم کنفرانس وارد این کشور می‌شود.

همچنین سه وزیر صهیونیست به نمایندگی از وزارتخانه‌های حفاظت از محیط زیست، انرژی و حمل و نقل به همراه ده‌ها مقام قصد دارند در اجلاس کاپ ۲۹ شرکت کنند.

طبق روال ۲ سال گذشته، رژیم صهیونیستی در اجلاس باکو نیز غرفه خواهد داشت که قصد دارد تمرکز آن را روی اسرای صهیونیست که در جریان عملیات طوفان‌الاقصی به اسارت درآمدند، قرار دهد.

منبع: ایسنا

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت