×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

بیشترین و کمترین بازدهی نمادهای بازار سهام

به گزارش خط بازار؛ بررسی معاملات هفته پایانی آبان‌ماه نشان می‌دهد، پس از درگیری شاخص کل با مقاومت دو میلیون و ۶۰ هزار واحدی در هفته گذشته، معاملات این هفته نیز نزولی آغاز شد. به این ترتیب طی پنج روز معاملاتی، شاخص کل از دو میلیون و ۳۸ هزار واحد با کاهش ۰.۸۱ درصدی به دو میلیون و ۲۲ هزار واحد رسید.

 البته نماینده سهام شرکت‌های کوچک و متوسط بازار سرمایه در این هفته قدری رشد کرد. چرا که به طور کلی این سهم‌ها در هفته پایانی آبان‌ماه وضعیت بهتری را پشت سر گذاشتند. به این ترتیب شاخص هم‌وزن در این هفته حدود ۰.۵۹ درصد به ارتفاع خود افزود و خود را از تراز ۷۰۲ هزار واحد به ۷۰۶ هزار واحد رساند.

اما موضوعی که باید به آن اشاره کرد بحث صعود نسبی حجم و ارزش معاملات خرد در این هفته است. به نحوی که بازار سهام در این هفته به طور میانگین روزانه هفت میلیارد برگه سهم حجم خورد و ارزش معاملات چهار هزار و ۱۳۱ میلیارد تومانی را رقم زد. همچنین باید گفت برآورد شاخص‌ ورود و خروج پول حقیقی نشان می‌دهد، طی پنج روز کاری ۴۳۴ میلیارد تومان پول وارد بازار سهام شده است.

بیشترین و کمترین بازدهی هفته

بیشترین بازدهی

اگر معاملات بورس در هفته پایانی آبان بررسی شود مشخص می‌شود که سهام شرکت صبا فولاد خلیج فارس (فصبا) توانست در این هفته با رشد ۵۲ درصدی بیشترین بازدهی را میان رقبای بورسی خود به ارمغان بیاورد و به قیمت ۷۲۴ تومان برسد. گفتنی است سهام فصبا در یکشنبه بازگشایی و با جهش ۳۲ درصدی روبه‌رو شد.

همچنین کرومیت و کسرام نیز دیگر سهم‌هایی بودند که در این هفته بازدهی خوبی از خود بر جای گذاشتند. به نحوی که این دو سهم طی این هفته ۲۵ درصد افزایش قیمت داشتند. به این ترتیب در پایان معاملات این هفته کرومیت به قیمت ۷۰۸ و کسرام به ۸۱۷ تومان رسیدند.

کمترین بازدهی

 

در طرف مقابل اما ارقام ریزش سهم‌های کم‌بازده کمتر بود؛ به طوری که سدشت با کاهش ۱۳ درصدی بدترین عملکرد را میان سهم‌های بورسی ثبت کرد. گفتنی است سدشت در حال حاضر در تراز ۷۸۰۲ تومان قرار گرفته و نزدیک‌ترین حمایت آن سطح ۶۵۱۵ تومان است.

همچنین ولراز و معیار نیز دیگر سهم‌هایی بودند که با کاهش به ترتیب ۱۲ و ۱۱ درصدی بیشترین کاهش را در هفته پایانی آبان به ثبت رساندند.

منبع: تجارت نیوز

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت