×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اقتصاد کلان

با 30 درصد کاهش مصرف، قبض گاز صفر می‌شود

به گزارش خط بازار؛ جواد اوجی وزیر نفت در گفت‌وگو با شبکه خبر با بیان اینکه آمادگی صد درصد برای عرضه و تولید گاز در کشور فراهم است، گفت: اما مصرف گاز در کشور بسیار بالا رفته و مردم باید صرفه‌جویی بیشتری کنند و تخفیف‌های خوبی هم در این مورد برای مشترکان کم مصرف منظور می‌شود.

وزیر نفت افزود: به ازای یک درصد کاهش مصرف نسبت به سال گذشته سه درصد تخفیف اعمال می‌شود بنابراین اگر مشترکی نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد کاهش مصرف داشته باشد تعرفه پرداختی او صفر خواهد شد.

اوجی اضافه کرد که مصارف خانگی نسبت به سال گذشته ۶۰ میلیون متر مکعب اضافه شده است که این میزان به اندازه تولید دو فاز پارس جنوبی است.

وی با بیان اینکه صرفه جوبی در گاز مصرف با آسانترین روش‌ها امکانپذیر است، گفت: مردم می‌توانند با پوشیدن لباس گرم در منزل و تنظیم دمای شوفاژ در درجه های پایین تر به کاهش مصرف کمک کنند و یا قطع گرمایش اتا‌ق‌هایی که از آن استفاده نمی کنند به میزان زیادی به کاهش مصرف کمک خواهد کرد.

*آمادگی صددرصد برای تولید و عرضه گاز در کشور

اوجی با بیان اینکه آمادگی صدردرصد برای تولید و عرضه گاز در کشور وجود دارد، گفت:‌ تعمیرات اساسی پالایشگاه ها، سکوها، خطوط انتقال و ایستگاه های تحت فشار انجام شده است وآمادگی کامل برای عرضه گاز در فصل زمستان وجود دارد.

به گفته وزیر نفت روزانه ۷۰۵ میلیون متر مکعب یعنی ۷۰ تا ۸۰ درصد نیاز کشور از پارس جنوبی استحصال می‌شود.

منبع: فارس

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت