×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

چین آماده بسته ماندن طولانی تنگه هرمز/قیمت نفت صعودی خواهد بود

به گزارش خط بازار؛ رفتار کلان چین در ماه اخیر در بازار نفت از بسته‌بودن طولانی‌مدت تنگه هرمز حکایت دارد.

«تنگه هرمز هرگز به‌زودی بازگشایی نخواهد شد». این نتیجه گزارش پایگاه داده مارهلم است. این پایگاه داده از روی رفتار چین به این نتیجه رسیده‌ است.

پکن پیش‌تر با امیدواری نسبت به بازگشایی تنگه هرمز، واردات نفت خود را با هدف کاهش قیمت جهانی کاست و نفت موردنیاز خود را از ذخایر راهبردی چین تأمین کرد.

حالا اما واردات چین به ۸.۴۱ میلیون بشکه در روز افزایش‌یافته و ذخایر راهبردی نفت این کشور هم در ماه جولای ۲۱۰ هزار بشکه بیشتر شده است. این اقدام از عوامل افزایش قیمت نفت در کانال ۹۰ دلار به‌حساب می‌آید.

منبع: فارس

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی
عضویت