×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

بازداشت احمد گرامی، ابربدهکار بزرگ بانکی با پیگیری بانک‌ها / آزمون قوه‌قضاییه؛ متهم بازهم با اعمال فشار از پرداخت بدهی فرار می‌کند؟

به گزارش خط بازار؛ احمد گرامی یکی از ابربدهکاران بانکی کشور، هفته گذشته با حکم دستگاه قضاء بازداشت شده است.

علت بازداشت گرامی، بدهی های معوق و بدحسابی به بانکها است. رقم بدهی های او به بانک ها بسیار کلان است اما با وجود اخطارهای مکرر، این فرد حاضر به پس دادن این بدهی ها نمی شد.

بازداشت گرامی قبل از انتشار لیست بدهکاران بانکی انجام شده و ارتباطی به انتشار این لیست ندارد.

گفتنی است بازداشت این فرد پس از پیگیری های متعدد بانکها و البته با تاخیر صورت گرفته است.

اکنون مردم نظاره گر نتیجه این بازداشت هستند ، سوال این است آیا او باز هم مانند گذشته، با اعمال فشار به قوه قضاییه، از پرداخت بدهی فرار خواهد کرد؟ پرونده این فرد اکنون تبدیل به یک آزمون جدی برای قوه قضاییه شده است.

منبع: روزنامه اینترنتی فراز

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت