مجلس: ایران‌خودرو قانونا باید به کنسرسیوم خصوصی واگذار شود

رییس کمیسیون صنایع مجلس، خواهان حمایت تمام گروه‌ها برای خروج دولت از مدیریت شرکت‌های دولتی و اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی شد.
کد خبر : 94526
تاریخ انتشار :سه شنبه 16 بهمن 1403 - 23:13

به گزارش خط بازار؛ رضا علیزاده، رییس کمیسیون صنایع مجلس با بیان اینکه اصل واگذاری شرکت‌های خودروسازی به بخش خصوصی قانون است و باید اجرا شود، خواهان حمایت تمام گروها برای خروج دولت از مدیریت شرکت‌های دولتی و اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی شد.

علیزاده گفت: بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی واگذاری بنگاه‌ها به بخش خصوصی باید انجام شود و اجرا صحیح آن منوط به خروج دولت از مدیریت شرکت‌ها است، دولت باید به سمت سیاست‌گذاری و رفع موانع تولید حرکت کند. از واگذاری ایران خودرو به کنسرسیوم بخش خصوصی حمایت می‌کنیم.

وی افزود: با این تعریف واگذاری ایران خودرو یا هر بنگاه دیگر در راستای اصل ۴۴ بدون مشکل خواهد بود و ما نیز از آن حمایت خواهیم کرد. البته بنا بر شنیده‌های بنده دولت در مرحله اول ابتدا مدیریت ایران خودرو و در مرحله بعدی سهام خود را واگذار خواهد کرد.

رییس کمیسیون صنایع خواستار تمکین تمام گروه‌ها و نمایندگان مجلس به قانون در این واگذاری شد.

منبع: تحلیل بازار

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php