×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
هوش مصنوعی

کشف حیات بیگانه در هزاران سیاره در ۲۰ سال آینده!

به گزارش خط بازار؛ دانشمندان معتقدند در ده تا ۲۰ سال آینده در هزاران سیاره حیات بیگانه پیدا خواهند کرد. گروه کاری متشکل از کارشناسان بریتانیا، ایالات متحده و سوئیس، به نام فدراسیون Origins دیروز برای جستجوی حیات فرازمینی راه اندازی شد.

آنان می‌گویند تلسکوپ‌های مدرن می‌توانند امضای زیستی اتمسفر در جهان‌های دور با گاز‌های ساطع شده از موجودات زنده مانند اکسیژن را شناسایی کنند. دکتر “امیلی میچل” از دانشگاه کمبریج می‌گوید: “ما در حال حاضر تنها یک امضای زیستی داریم و آن اینجا بر روی سیاره زمین است”.

او می‌افزید: “با این وجود، در ده تا ۲۰ سال آینده ممکن است هزاران امضای زیستی داشته باشیم”.

فدراسیون Origins که در واشنگتن راه‌اندازی شد اعلام کرده که امیدوار است “شروع به یافتن پاسخ‌هایی در مورد منشاء زندگی کند”. دانشمندان تاکنون ۵۰۰۰ سیاره را که به دور خورشید در کهکشان ما می‌چرخند مشاهده کرده‌اند. دکتر میچل می‌گوید: “اگر اکسیژن، آب و متان دارید، می‌توانید بگویید بله، این قطعا زندگی است”.

منبع: فرارو

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت