×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

پرشدگی سدهای کشور به ۶۰ درصد رسید

به گزارش خط بازار؛ در زمان حاضر با وجود ۳۰.۵۵میلیارد مترمکعب آب ذخیره‌شده، میزان پرشدگی سدها به ۵۹درصد رسیده است.

در ۲۰۹ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۴ تا سی‌ام فروردین ماه) در مجموع ۲۷ میلیارد و ۹۸۰ مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی ۱۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، رشدی ۵۳درصدی داشته است،

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، ۱۶ میلیارد و ۱۲۰ میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی ۱۶ میلیارد و ۶۰ میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، تقریباً برابری می‌کند.

در زمان حاضر با وجود ۳۰ میلیارد و ۵۵۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۵۹ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۴۱ درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سدها در روز سی‌ام فروردین ۱۴۰۴ بالغ بر ۲۶ میلیارد و ۷۷۰ میلیون مترمکعب بود، که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده رشد ۱۴درصدی ذخایر سدها با در مقایسه با روز مشابه سال قبل است.

منبع: تسنیم

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت