×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
بازار و صنعت

هشدار جدید برای صاحبان خانه‌های خالی!

به گزارش خط بازار؛ همزمان با افزایش ۵ برابری کشفیات مزارع غیرمجاز استخراج رمزارز در کشور، هشدار تازه‌ای از سوی شرکت توانیر منتشر شده است.

محمد اله‌داد با اشاره به کشف مزارع رمزارز در مکان‌هایی مانند انباری، اتاق آسانسور، سرایداری مجتمع‌ها و حتی چاه‌های آب کشاورزی، افزود: بیش از ۹۵ درصد این مزارع از برق غیرمجاز استفاده می‌کنند و فعالیت آنها، فشار مستقیم بر شبکه وارد کرده و موجب خاموشی در منازل و حتی مراکز درمانی می‌شود.

معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر اعلام کرد: افرادی که املاک متروکه، دامداری‌های بدون استفاده یا خانه‌های خالی خود را اجاره می‌دهند، حتی اگر از فعالیت غیرقانونی ماینر‌ها بی‌اطلاع باشند، در قبال جرائم و خسارات وارده، مسئول هستند و امکان توقیف ملک آنها وجود دارد.

اله‌داد از ممنوعیت کامل فعالیت مزارع رمزارز حتی دارای مجوز در تابستان خبر داد و گفت: هیچ مزرعه‌ای در این فصل حق فعالیت ندارد؛ چه با برق، چه با سوخت گاز یا گازوئیل. تمام انرژی کشور باید صرف مصارف ضروری مردم شود.

معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر تأکید کرد: هرگونه همکاری مستقیم یا غیرمستقیم با این فعالیت‌ها مصداق تخریب اموال عمومی، ترک فعل و فرار مالیاتی است و مجازات‌هایی تا حبس، جریمه و توقیف املاک در پی خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد که سامانه دریافت گزارش‌های مردمی همچنان فعال است و تا امروز بیش از ۱۰ میلیارد تومان پاداش نقدی به گزارش‌دهندگان پرداخت شده است. شهروندان می‌توانند گزارش خود را به شماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ پیامک کنند و به ازای هر یک دستگاه ماینر یک میلیون تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان پاداش دریافت کنند.

منبع: روابط عمومی توانیر

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت