×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

ماجرای کوکاکولا، تاجر یهودی، مذاکرات و تجمعات خیابانی

به گزارش خط بازار؛ کوکاکولا نوشابه ای خوش طعم و همه پسند که تقریبا در دهه های گذشته بی رقیب بوده و جایگزینی برای آن در دنیا پیدا نشده است. مخترع آن یک شیمی دان بوده که در فقر مطلق از دنیا می رود و قبل از مردنش فرمول آن را به یک تاجر یهودی می فروشد و …..

اما کوکاکولا در ایران بشکه های طعم دهنده نوشابه توسط وزارت بهداشت تایید و به واسطه گمرک وارد می شود و در کارخونه های ایران بسته بندی و توزیع می شود. و اما بعد ….

در حال حاضر این نوشابه در همه مغازه ها، رستوران ها، هتل و تالار و حتی مساجد و هیات و مهمونی ها و … استفاده می شود و به راحتی در دسترس هست مثل خیلی محصولات دیگر. همه ما و البته دولت و وزارت بهداشت و گمرک و اصناف و …. می دانند که کوکاکولا اسرائیلی هست و البته می دانیم که این شرکت یکی از تامین کنندگان اصلی مالی اسرائیل می باشد. ولی با همه این تفاسیر همه ما آن را خریداری می کنیم و از نوشیدن ش لذت می بریم. البته در گوشه ای از مملکت ( فی المثل در برخی از خانه های متدینین و مذهبی ) مصرف کوکاکولا ممنوع است.

ربط این موضوع به مذاکرات چیست؟ ترس از تجمعات خیابانی، همین موضوع کوکاکولا است. یک طرف ما نشستیم و فریاد می زنیم که کوکاکولا اسرائيلی است و نباید خریداری شود و مصرف آن مغایر با تمامی موازین دینی، قرآنی، ملی و ایدئولوژیک ما است. از طرف دیگر مسئولین با خیال راحت بدون توجه به دغدغه مردم، این نوشابه را وارد کشور می کنند و اجازه فروش آن را می دهند. دقیقا مانند قضیه کوکاکولا، موضوع تجمعات خیابانی و مذاکرات است.

از یک طرف مردم ماه ها در خیابان فریاد می زنند که نباید به آمریکا باج داد و مذاکره کرد و از طرف دیگر مسئولین با خیالت راحت مجوز مذاکرات صادر می کنند و آن را به نام عمل به منویات رهبری به جامعه القا می کنند که به نوعی دهن کجی به میلیون ها مردمی است که هر شب با تمامی مشقت و سختی با خانواده در خیابان ها تجمع می کنند و علیه آمریکا شعار می دهند.

قطعا وظیفه دینی و ملی ما حضور در میادین است ولی نباید اجازه داد جام زهر دیگری به رهبری تحمیل شود. با قدرت باید در تجمعات خیابانی شرکت کرد. از مسؤلین ولایت پذیر حمایت و از برخی منحرفین انتقاد کرد.

رضا قدیمی

منبع: خط بازار

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت