×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

قیمت نفت به ۱۱۷ دلار رسید/رشد صادرات نفت ایران نسبت به سال گذشته

به گزارش خط بازار؛ در پی اذعان ضمنی ترامپ به ناتوانی در باز کردن تنگه هرمز قیمت جهانی نفت در معاملات امروز که تا ۱۱۲ دلار کاهش یافته بود دوباره صعودی شد.

هر بشکه نفت برنت دریای شمال پس از اظهارات ترامپ حدود ۵ دلار افزایش یافت و به ۱۱۷ دلار و ۵۰ سنت در لحظه مخابره خبر رسید.

نفت سبک آمریکا نیز که اخیرا سه رقمی شده در معاملات امروز به ۱۰۳ دلار رسیده است.

در حالی که رئیس جمهور آمریکا طی روزهای اخیر با دروغ های خود سعی در کنترل بازار داشت امروز در فضای مجازی با اشاره به انسداد تنگه هرمز خطاب به متحدان خود نوشت: شما باید شروع کنید یاد بگیرید چگونه خودتان برای خودتان بجنگید؛ ایالات متحده دیگر آنجا نخواهد بود تا به شما کمک کند، همان‌طور که شما هم برای ما آنجا نبودید. … بروید و نفت خودتان را به‌دست بیاورید!

به گفته تحلیلگران بازار نفت از اظهارات ترامپ چنین برداشت کرده که آمریکا پشت بازار را خالی کرده است هرچند برای اظهارات ضد و نقیض ترامپ نباید چندان اهمیتی قائل شد.

فریدون فشارکی کارشناس ارشد انرژی هشدار داده است اگر تنگه هرمز همچنان در حالت نسبتا بسته بماند تا ۶ هفته آینده قیمت نفت به ۲۰۰ دلار در هر بشکه خواهد رسید.

 

به گزارش خط بازار: اکونومیست در خبری اعلام کرد که ایران در حال حاضر بین ۲.۴ تا ۲.۸ میلیون بشکه در روز نفت صادر می‌کند. این رقم صادرات برابر با میانگین صادرات سال گذشته است، اگر نگوییم بیشتر شده است.

منبع: خط بازار

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت