×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
بازار و صنعت

خبرهای خوش از ۲ سد بزرگ ایران

به گزارش خط بازار؛ مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه از سرریز دو سد مخزنی استان در پی بارش‌های اخیر خبر داد.

 بهرام درویشی اظهار کرد: سدهای آزادی و تنگ حمام در پی بارش‌های مؤثر و مستمر روزهای اخیر در مناطق غربی استان سرریز شدند که نشانه‌ای از بهبود وضعیت منابع آبی و افزایش ذخایر مخازن است.

درویشی افزود: سد آزادی در شهرستان دالاهو با حجم ۷۱ میلیون متر مکعب و سد تنگ حمام با ظرفیت ۷۰ میلیون متر مکعب در حدفاصل قصرشیرین و سرپل‌ذهاب، هر دو وارد مرحله سرریز کنترل‌شده شده‌اند.

وی بارش‌های مستمر اخیر را عامل اصلی این سرریزها دانست و خاطرنشان کرد: این بارش‌ها نقش مهمی در تقویت منابع آبی، احیای رودخانه‌ها و پایداری تأمین آب شرب و کشاورزی استان خواهد داشت.

منبع: اقتصادنیوز

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت