×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
سیاست

توضیحات درباره خبر غارت فروشگاه‌ها در قزوین!

به گزارش خط بازار؛ عباس کاظمی با اشاره کلیپ منتشر شده تحت عنوان هجوم مردم قزوین به یک فروشگاه در شبکه‌های معاند اظهار کرد: به هیچ عنوان هیچ حادثه‌ای اعم از هجوم وغارت به فروشگاه در شهر قزوین صحت ندارد.

وی با بیان اینکه مشکل خاصی در خصوص عرضه کالا در قزوین وجود ندارد افزود: فقط در برخی نقاط تعدادی از مردم برای تهیه کالاها صف بسته بودند که این صف هم تا ساعت حدود ۱ به پایان رسیده است.

فرماندار قزوین ادامه داد: تمام افرادی که در این کلیپ نمایش داده می‌شوند لباس گرم مثل کاپشن پوشیده‌اند و مشخص است که برای این فصل نیست و مربوط به ماجرا و موضوع دیگری بوده است.

وی اضافه کرد: هیچ حادثه‌ای در خصوص عرضه کالاهای اساسی در سطح شهر قزوین نداشته‌ایم و تا به امروز وضعیت عرضه کالاهای اساسی رو به بهبود است.

کاظمی در پایان یادآور شد: امیدواریم در روزهای آینده شرایط کاملاً عادی و عرضه کالاهای مردم بدون مشکل ادامه داشته باشد.

منبع: مهر

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی
عضویت