×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

افشاگری رئیس سابق سازمان برنامه علیه مافیای خودرو

به گزارش خط بازار؛ داوود منظور رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه در توییتی نوشت: رانت ناشی از اختلاف قیمت خودرو درب کارخانه و قیمت آن در بازار آزاد سالانه بالغ بر ۳۰۰ هزار میلیارد تومان برآورد می شود. این رانت نصیب چه کسانی می شود؟

مدیر عامل ایران خودرو مدعی شد ۸۰ درصد محصولات ایران خودرو با زیان تولید میشود، چرا قیمت محصولات ما با بازار اختلاف ۲۸۰ میلیون تومانی دارد؟

داوود منظور رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه در واکنش به این اظهارات در توییتی نوشت: ‏با این حساب، رانت ناشی از اختلاف قیمت خودرو درب کارخانه و قیمت آن در بازار آزاد سالانه بالغ بر ۳۰۰ هزار میلیارد تومان برآورد می شود. این رانت نصیب چه کسانی می شود؟ ویژه خوران چگونه  توانستند عرضه خودرو در بورس کالا را متوقف کنند؟ ‎#اقتصاد_سیاسی_خودرو پیچیدگی های زیادی دارد.

افشاگری رئیس سابق سازمان برنامه علیه مافیای خودرو

منبع: اقتصادأنلاین

یک دیدگاه ارسال شده است

  • احمد گفت:

    تا جاییکه من در خبرها خواندم مخالف اصلی عرضه خودرو در بورس آقای دکتر مقیمی بودند و ایشان جلو آن را گرفتند.
    تمام

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت