دلواپسی فریبکارانه غربگراها برای اختلال در دانشگاهها
به گزارش خط بازار؛ شبکه تروریستی اینترنشنال در مطلبی نوشت: «روزنامه اعتماد با اشاره به موج دوم خالص سازی دانشگاه ها، نام 52 نفر دیگر از استادان اخراجی، بازنشسته اجباری یا تعلیق و منفصل از تدریس را منتشر کرد.»
برخلاف فضاسازی مشترک جریان غربگرا و جریان معاند، این افراد به دلایل مختلف و از جمله عدم صلاحیت علمی، برای ادامه تدریس پذیرفته نشده اند.
به عنوان نمونه هیئت جذب دانشگاه شریف، شریفی زارچی را فاقد صلاحیت علمی یا عمومی دانسته و قرارداد وی را تمدید نکرده است. همچنین طی نامهای به مرکز جذب اعضای هیئت علمی جذب وزارت علوم ارجاع شده و در هیئت مرکزی جذب هم به اتفاق آرا این حکم تأیید شده است.
اینکه فردی به دلیل عدم صلاحیت علمی، از مسند استادی دانشگاه کنار گذاشته میشود، اقدامی شایسته و قابل دفاع و البته قابل تقدیر است.
اما ماجرا به همین جا ختم نمی شود، برخی از این افراد و از جمله شریفی زارچی در سال گذشته از حامیان آشوب و اغتشاش بوده و در خون های ریخته شده، شریک است.
جنجال و هیاهوی مشترک رسانه های غربگرا و رسانه های معاند درباره کنارگذاشتن تعدادی از اساتید در حالی است که این مسئله، در کشورهای مختلف جهان و از جمله آمریکا، مسئله ای عادی بوده و اتفاقا در آمریکا، این مسئله با سختگیری بیشتری انجام می شود.
در روزهای گذشته «فواد ایزدی» استاد دانشگاه و تحلیلگر مسائل بین الملل با انتشار فهرستی از اساتید آمریکایی نوشت:« لیست ۸۵ استاد دانشگاه که در آمریکا در سالهای اخیر بخاطر “اظهار نظر سیاسی” اخراج شدند:نقد اسرائیل یکی از موارد پر تکرار است.»
به عنوان نمونه، دکتر لیسا دوردن، استاد سابق ارتباطات جمعی کالج اسکس کانتی آمریکا به دلیل نقد نژادپرستی در شبکه فاکس نیوز از دانشگاه اخراج شد.
در یک نمونه دیگر، دکتر اشین فنسی استاد سابق دانشکده کسب و کار در کالج بابسون آمریکا به دلیل جوک گفتن در مسائل سیاسی از دانشگاه اخراج شد.
و اما فضاسازی مشترک رسانه های غربگرا و رسانه های معاند درباره اساتید دانشگاه، بیش از هر چیز از بیقراری این طیف برای اختلال در فعالین دانشگاه ها حکایت دارد.
ارائه تصویری سیاه از ایران، رویکرد مستمر یک جریان سیاسی خاص
روزنامه سازندگی- ارگان حزب کارگزاران- با انتشار تصویری سیاه از ایران در مطلبی با عنوان «عقب افتادیم» به اظهارات چندی پیش رئیس صندوق توسعه صادرات اشاره کرده و نوشت:«مردم نگرانند ایران به زودی تبدیل به عمله و مستعمره کشورهای همسایه شود.»
متاسفانه جریان غربگرا اصرار دارد که تصویری سیاه از وضع فعلی و همچنین آینده کشور ترسیم کند. این رویکرد نتیجه ای جز ناامیدی مردم و ایجاد یأس در جامعه ندارد.
چندی پیش اندیشکده آمریکایی «بنیاد دفاع از دموکراسیها»(FDD) در مطلبی نوشت:«باید محصول عملیات روانی در ایران این باشد که روزبهروز بر مردم خشمگین(از دانشآموز تا معلم) افزوده شود.»
رهبر معظم انقلاب-۲۸ آبان ۱۴۰۱ – در دیدار مردم اصفهان فرمودند: «پیشرفت احتیاج دارد به امید. دشمن روی امید ملت ایران متمرکز است. این امکانات گستردهای که دشمن به کار گرفته، این رسانهها، این ماهوارهها، این فضای مجازیِ عجیب و غریب، این تلویزیونهای مزدورِ مأجور، همه اینها برای این است که این امید را در مردم بکُشند.»
ایشان در ادامه تاکید کردند:«اینها حتی به مسئولین هم طمع دارند که امید را از آنها بگیرند. خب، حالا یک امتدادی هم متأسفانه در داخل دارند؛ من ناچارم این را بگویم. آدم دلش نمیخواهد چنین واقعیتی وجود داشته باشد، اما هست؛ اینها در داخل امتداد دارند. امتداد آنها هم همین القای یأس، القای ناامیدی که «فایدهای ندارد»، «به جایی نمیرسیم»، «چه کار میخواهیم بکنیم» است؛ از این حرفها میشنوید. در داخل هم فلان روزنامه، فلان فعالِ فضای مجازی، متأسفانه از این چیزها دارند؛ اینها هم امتداد آنها هستند.»
نکته قابلتأمل آنکه همصدایی و خطوط مشترک و به عبارتی فصل مشترک برخی در داخل- در پوشش روزنامه، سایت خبری، استاد دانشگاه، فعال سیاسی و…- با دشمن در جنگ ترکیبی، آنقدر متعدد و پرشمار است که به هیچ عنوان نمیتوان این همصدایی را اتفاقی و تصادفی نامید.
منبع: فارس
برچسب ها :اخراج اساتید دانشگاه ، رسانه های غرب گرا ، رسانه های معاند
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0