×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

دست رد چین و روسیه به پیشنهاد ضد ایرانی امارات

به گزارش خط بازار؛ چین و روسیه روایت ضدایرانی سندی که امروز در نشست شورای سازمان بین‌المللی دریانوردی پیشنهاد شد را رد کردند.

پکن و مسکو می‌گویند، سندی که امروز در شورای سازمان بین‌المللی دریانوردی (آیمو) ارائه شد، یک‌جانبه است و به ایران اتهام می‌زند.

امارات امروز یک سند به سازمان بین‌المللی دریانوردی ارائه داد که در آن خواستار محکومیت ایران شده بود.

روز گذشته سفیر چین در ایران، زونگ پی وو در جمع خبرنگاران گفت که ایران به عنوان کشور ساحلی تنگه هرمز حقوق مشروعی دارد که جامعه بین‌المللی باید به آن احترام بگذارد.

حالا نماینده چین در این نشست می‌گوید که پکن نمی‌تواند از پیشنهادهای امارات در این سند حمایت کند چراکه برخی از این پیشنهادها فراتر از اختیار این نهاد بین‌المللی‌ست.

اما صراحت نماینده روسیه بیشتر است و می‌گوید، سند امارات عمیقا سوگیری سیاسی دارد و تمام مسئولیت بحران را فقط به گردن ایران می‌اندازد و ریشه‌های آن را نادیده می‌گیرد.

منبع: فارس

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت