×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

خودروها روی دست خودروسازان ماند

به گزارش خط بازار؛ پارکینگ خودروسازان پر شده است و قطعات تولیدی خریدار چندانی نداشته است.

مرکز پژوهش های مجلس می‌گوید موجودی انبار خودروسازان برخلاف انتظار، در زمستان ۱۴۰۴ روندی افزایشی یافته و حتی کاهش جزیی تقاضای فصلی نتوانسته سد انباشت کالا در انبار قطعه سازان و خودروسازان را بشکند.
در سه سال گذشته حجم کالاهای انبار مدام افزایش یافته و از ابتدای ۱۴۰۴ به شکلی بی‌سابقه، از میانگین پنج سال گذشته خود بیشتر شده که نتیجه آن قفل شدن نقدینگی در انبارها بود است. بخشی از این وضعیت مربوط به خودروهای ناقصی است که به دلیل کمبود قطعه در پارکینگ ها معطل مانده اند.
حجم کالاهای انبار با رشد سالانه ۳۶.۱ درصدی به عدد ۷۷.۸ رسیده که نسبت به پاییز کاهش داشته است؛ نسبت موجودی به فروش هم با افزایش ۱۷ درصدی به عدد ۰.۳۱ رسیده است یعنی معادل یک سوم کل فروش، کالا در انبارها دپو شده است.
منبع: فارس
برای ثبت دیدگاه در این خبر ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید.

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی
عضویت