×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

چین آماده حمله نظامی به تایوان می شود

به گزارش خط بازار؛ وزارت خارجه چین: رئیس جمهوری آمریکا در ارزیابی تصمیم قاطع پکن برای دفاع از حاکمیت و منافع خود دچار اشتباه محاسباتی نشود

در پی تشدید تنش میان واشینگتن و پکن بر سر تایوان، ژنرال مارک میلی، رئیس ستاد ارتش ایالات متحده، دوشنبه دوم خرداد، اعلام کرد که کشورش برنامه‌های اضطراری را برای مقابله با حمله چین به تایوان، تدوین کرده است.

لوید آستین، وزیر دفاع ایالات متحده نیز دوشنبه در پی تاکید جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر این که ایالات متحده، آماده دفاع نظامی از جزیره تایوان در برابر هرگونه تهاجم چین است، گفت که سیاست آمریکا در قبال تایوان، «تغییر نکرده است.» آستین در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص مفهوم سخنان بایدن، گفت: «سیاست ما تغییر نکرده است.»

چین خطاب به آمریکا: با آتش بازی می‌کنید

از سوی دیگر به گزارش «خبرگزاری فرانسه»، چین در پاسخ به مواضع آمریکا گفت که آمریکا در ارتباط با تایوان، عملا با آتش بازی می‌کند.

وزارت خارجه چین، از رئیس جمهوری آمریکا خواست، تصمیم راسخ پکن برای حفظ حاکمیت و منافع خود را مورد ارزیابی نادرست قرار نداده یا دست کم نگیرد.

وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه از ایالات متحده خواست از ارسال پیام‌های نادرست به نیروهایی که مشوق نگرش جدایی‌طلبانه در جزیره تایوان هستند، خودداری کند.

 

منبع: خط بازار

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت