×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

پوچ و خطرناک مثل «اگر نزنی، نمی زنم!»

به گزار خط بازار؛ چه منطق بدی! وقتی دشمن می‌زند، و وقتی دست نگه می‌دارد، شما هم دست نگه می‌دارید! این منطق کشوری نیست که رهبر و فرماندهان عالی اش شهید شده!

چه منطق بدی! وقتی دشمن می‌زند، و وقتی دست نگه می‌دارد، شما هم دست نگه می‌دارید! این منطق کشوری نیست که رهبر و فرماندهان عالی اش شهید شده! این واکنش با آن موضع نمی‌خواند که دشمن شروع می‌کند ولی نحوه پایانش در دست ماست! دقیقا بالعکس! دشمن منطق نظامی ایران را فهمیده: هر وقت بخواهد پیچ کشور را شل و سفت می‌کند. هر وقت کم بیاورد و اوضاع طبق برنامه‌ریزی پیش نرود، ادامه نمی‌دهد. درست‌تر آنکه تو ادامه بدهی! دشمن در موضع ضعف باید تعقیب شود. کما اینکه محاصره دریایی پابرجاست و برای منطق شما کافی است که بخواهی ادامه بدهی.

جنگ زمانی به پایان می‌رسد که دشمن غرامت بپردازد، کشورهای عربی خسارات را جبران کنند، پایگاه‌ها از اطراف کشور جمع شود، محاصره به پایان برسد، و ترتیبات ایرانی بر منطقه حاکم شود. سلاح اتمی آزمایش شود. تحریم‌ها برداشته شود. و الزاما ایران ضلعی از ترتیبات توسعه منطقه باشد.

وگرنه در همچنان بر همان پاشنه خواهد چرخید.

منبع: تحلیل بازار

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت