×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

هجوم خریداران به بازار دلار و طلا+جدول قیمت ها

به گزارش خط بازار؛ قیمت طلا و سکه دومین روز معاملاتی هفته را در روند افزایشی آغاز کرد و تا پایان دادوستدهای روز توانست بخشی از کانال‌های قیمتی که روزهای گذشته از دست داده بود، بار دیگر فتح کند. این روند تحت تاثیر افزایش دوباره قیمت دلار و رشد تقاضای سرمایه‌ای شکل گرفته و به‌نظر می‌رسد ادامه داشته باشد.

قیمت طلا و سکه در روز یکشنبه افزایشی بود و بخشی از افت قیمت روزهای گذشته را پس گرفت. در روز یکشنبه، با وجود اینکه بازار طلای جهانی تعطیل بود، بازار طلا صعودی شد.

این بازار سیگنالی قوی از سمت دلار با رشد حدود سه هزار تومانی را دریافت کرد و در عین حال به دلیل جذاب شدن قیمت طلای 18 عیار و انواع قطعات سکه، با موج تازه خریداران روبرو بود.

به این ترتیب، بازار طلا تحت تاثیر دو عامل مهم افزایش قیمت دلار و رشد تقاضای سرمایه‌ای با چشم‌انداز فتح ارتفاعات قیمتی قبلی، روندی صعودی را آغاز کرد که تا پایان معاملات روزانه ادامه داشت.

پیش بینی قیمت طلا و سکه

بازار طلا و سکه ایران عموما از سه عامل دلار، اونس طلا و تقاضا خط می‌گیرد. دلار این روزها بار دیگر روندی افزایشی را در پیش گرفته و دست‌کم تا روشن شدن نتیجه مذاکرات روز سه‌شنبه میان ایران و آمریکا همین روند را طی خواهد کرد.

در همین حال قیمت طلا و سکه پس از اصلاح هفته‌های گذشته، بار دیگر به نقاط جذابی برای خرید رسیده‌اند. با توجه به دورنمای مبهم سیاست داخلی و جهانی، به نظر می‌رسد قیمت اونس طلا نیز در مسیری صعودی گام برمی‌دارد. بر این اساس، خرید طلا و سکه در شرایط فعلی وسوسه‌کننده است.

این دیدگاه اکنون بر فضای سرمایه‌گذاری بازار طلا غالب شده و هجوم تقاضا را در پی داشته است. تقاضایی که به نظر می‌رسد فعلا فروکش نکند. بر این اساس، قیمت طلا و سکه در روزهای آینده نیز افزایشی پیش‌بینی می‌شود. با این حال نباید در این مسیر از اثرگذاری خبرهای سیاسی بر بازارها و دیدگاه سرمایه‌گذاران غافل شد.

قیمت طلا برای فتح قله 20 میلیونی خیز برداشت

قیمت طلا در روز یکشنبه افزایشی بود و طلای 18 عیار بار دیگر عزم خود را برای بازگشت به قله تاریخ 20 میلیون تومانی جزم کرد. قیمت هر گرم طلای 18 عیار در روز یکشنبه 19 میلیون و 218 هزار تومان شد و قیمت مثقال طلا نیز به 83 میلیون و 250 هزار تومان رسید. این در حالی بود که قیمت اونس جهانی طلا، در تعطیلی بازارهای بین‌المللی روی رقم 5,043 دلار ثابت بود.

قیمت سکه امامی به قله 200 میلیونی نزدیک‌تر شد

قیمت انواع قطعات سکه، غیر از سکه گرمی در روز یکشنبه صعودی بود. قیمت سکه امامی به 195 میلیون و 400 هزار تومان رسید، قیمت سکه بهار آزادی 190 میلیون و 100 هزار تومان شد و قیمت نیم‌سکه 100 میلیون و 100 هزار تومان را لمس کرد.

ربع سکه نیز در روز یکشنبه با روندی افزایشی به قیمت 55 میلیون و 400 هزار تومان رسید. قیمت سکه گرمی اما تنها قیمت نزولی بازار در روز یکشنبه بود و 26 میلیون و 700 هزار تومان شد.

جهش قیمت دلار با موج تازه تقاضا

قیمت دلار که روز شنبه کریدور 160 هزار تومانی را از دست داده بود، در معاملات روز یکشنبه موفق شد بار دیگر به محدوده قبلی بازگردد. این روند با هجوم خریداران به بازار ارز رقم خورد و به نظر می‌رسد دست کم تا روز سه‌شنبه و روشن‌شدن نتیجه دور دوم مذاکرات تهران- واشنگتن ادامه داشته باشد.

قیمت دلار، معاملات نقدی روز یکشنبه را در مسیر صعودی آغاز کرد و تا نیمه‌های روز با رشد 1500 تومانی، خود را به رقم 158 هزار و 500 تومان رساند. افزایش تقاضا در ادامه روز دلار را به سمت بالاتر حرکت داد تا در پایان دادوستدهای نقدی روز یکشنبه، قیمت دلار بار دیگر روی رقم 160 هزار تومان قرار گیرد.

دیگر ارزهای مهم بازار نیز در روز یکشنبه افزایشی شدند؛ به‌ویژه یورو که از تقاضای مسافرتی نیز برخوردار است و با همراهی دلار در مسیر رشد، بازاری سرمایه‌ای را نیز برای خود تشکیل داده است. به این ترتیب یورو نیز با رشد 1500 تومانی با قیمت 186 هزار و 500 تومان بسته شد.

پیش بینی قیمت دلار

قیمت دلار در روز یکشنبه از دو ناحیه جهش تقاضا و ابهامات سیاسی تقویت شد و در روند صعودی قرار گرفت. بررسی میدانی تجارت‌نیوز حاکی از هجوم متقاضیان برای خرید دلار در نقاط جذاب زیر 160 هزار تومان بوده است. به این ترتیب، بازار قیمت‌های بالاتری را برای هفته‌های آینده تصور کرده و دست‌کم انتظار دارد بار دیگر به قله‌های تاریخی کریدور 160 هزار تومان بازگردد.

پیش‌بینی می‌شود روند صعودی دلار در روز دوشنبه یا حتی روز سه‌شنبه هم ادامه داشته باشد. در صورتی که نتیجه مذاکرات مثبت باشد، قیمت دلار بار دیگر روندی نزولی را طی خواهد کرد و احتمالا تا کف حمایتی 157 هزار تومان نزول خواهد کرد. اما در صورتی که این بار نیز نتیجه مذاکرات مبهم باشد، دلار این نتیجه را منفی شناسایی خواهد کرد و در آستانه عید نوروز با افزایش تقاضای مسافرتی و سرمایه‌های تقویت می‌شود. در چنین شرایطی اما کارشناسان توصیه می‌کنند برای خرید دلار و دیگر ارزها باید محتاطانه وارد بازار شد.

منبع: تجارت نیوز

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی
عضویت