×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
بازار و صنعت

خبر جدید از تولید پارس نوآ و چانگان پلاس/پارس خودرو در مسیر تولید انبوه

به گزارش خط بازار؛ مراسم کاشت ۱۶۸ اصله نهال به یاد شهدای جنگ رمضان و دانش‌آموزان مدرسه شجره طیبه میناب با حضور مدیرعامل و جمعی از مدیران ارشد در شرکت پارس خودرو برگزار شد.

تمدن و فرهنگ ایران ریشه دیرینه‌ایی دارد و نابود شدنی نیست

در این مراسم بهمن حسین زاده مدیرعامل پارس خودرو با تأکید بر ضرورت پاسداشت فرهنگ حفاظت از محیط زیست و افزایش سرانه سبز شرکت، گفت: کاشت نهال در پارس خودرو برای نشان دادن این مهم است که تمدن ایران سبز است و نابود شدنی نیست.

حسین‌زاده همچنین با اشاره به هفته کارگر و نقش کارگران در حمایت از چرخه تولید در شرایط کنونی خاطرنشان کرد: با نگاهی واقع‌بینانه به فشارهای ناشی از تحریم‌ها و تأثیرات غیرمستقیم جنگ‌ تحمیلی اخیر بر اقتصاد کشور، باید برای حفظ و پایداری کسب‌ و کار در این روزهای سخت، هوشمندی و مدیریت دقیق منابع را در دستور کار قرار دهیم.

 

 

او افزود: موفقیت‌های امروز، ثمره تلاش‌های دیروز ما است و آینده‌ای روشن‌تر در انتظار ماست اگر با همبستگی و مدیریت صحیح پیش برویم.

مدیر عامل پارس خودرو در بخش پایانی اظهارات خود با یادآوری این نکته که بحران‌های گذشته نیز با همت و جدیت پرسنل این شرکت با موفقیت پشت سر گذاشته شده است، تصریح کرد: در شرایط فعلی نیز قطعا با همان همت و جدیت و مدیریت صحیح منابع از سختی‌ها عبور خواهیم کرد و به زودی با تولید انبوه محصولاتی چون پارس نوآ و چانگان پلاس، بار دیگر نقطه اوج پارس خودرو را رقم خواهیم زد.

گفتنی است، در ادامه این مراسم، یک نهال به یاد شهید دانش آموز مفقودالاثر جنگ تحمیلی سوم در مدرسه میناب، «ماکان نصیری» توسط دکتر بهمن حسین زاده مدیرعامل شرکت در کنار آرامگاه شهید گمنام کاشته و از تلاش‌های کارکنان فضای سبز این شرکت تقدیر شد.

منبع: پارس خودرو

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت