×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
سیاست

تکذیب شایعه جایزه برای «سر ترامپ» توسط سازمان تبلیغات اسلامی

به گزارش خط بازار؛ در ساعات اخیر ویدئویی در فضای مجازی به‌سرعت در حال انتشار است که در آن ادعا می‌شود سازمان تبلیغات اسلامی جایزه‌ای ۱۰۰میلیاردتومانی برای سر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، تعیین کرده است.

این کلیپ که گفته می‌شود به‌نقل از ایران تایمز منتشر شده، شامل سخنانی از حجت‌الاسلام امامی، مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی، است که در آن عنوان می‌شود: «هر کس سر ترامپ نامشروع را بیاورد، ما صدمیلیارد تومان جایزه خواهیم داد.»

اما ساعاتی پس از وایرال‌شدن این ویدئو، علی مرادخانی، مدیر روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، در گفت‌وگویی با خبرگزاری تسنیم، صحت این ادعا را به‌طور کامل رد کرد.

مرادخانی در توییتی نوشت: «با نهایت احترام قلبی به احساسات ضداستکباری مردم نازنین ایران و آرزوی قلبی شنیدن خبر مرگ قاتل حاج قاسم، باید به اطلاع‌تان برسانم سازمان تبلیغات اسلامی برنامه‌ای برای تعیین جایزه و چیزهایی از این دست که در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شود ندارد.»

او همچنین تأکید کرد که اظهارات منتسب به مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی صرفاً به برخی ابتکارات مردمی در سطح استان اشاره دارد و به‌هیچ‌عنوان منعکس‌کننده سیاست رسمی یا تصمیم سازمان تبلیغات اسلامی نیست.

سازمان تبلیغات اسلامی ,

انتشار گسترده این کلیپ واکنش‌های متعددی را در فضای مجازی به‌همراه داشته است و برخی رسانه‌ها صحت آن را بدون بررسی دقیق بازنشر کرده‌اند.

منبع: تسنیم

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت