×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

ترامپ نام خلیج فارس را تغییر می‌دهد؟

به گزارش خط بازار؛ براساس این گزارش، کاخ سفید و شورای امنیت ملی آمریکا هنوز به درخواست توضیح درباره این گزارش پاسخ نداده‌اند.
ترامپ ساعاتی قبل گفته بود که به‌زودی بیانیه‌ای بسیار مهم و بزرگ را اعلام می‌کند.

خبرگزاری شفقنا هم به نقل از دیلی میل نوشت:« ترامپ قصد دارد نام یک پهنه آبی دیگر را تغییر دهد؛ حذف نامی ۵۰۰ ساله برای نزدیک‌تر شدن به کشورهای عربی!»

به گزارش شفقنا، دیلی میل با اعلام این مطلب ادامه داد: بر اساس گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، ترامپ قصد دارد با تغییر موضع رسمی آمریکا اعلام کند که از این پس آمریکا، «خلیج فارس» را با نام «خلیج عربی» یا «خلیج عربستان» خطاب خواهد کرد.

دیلی میل افزود: در حالی‌که نام «خلیج فارس» از قرن شانزدهم میلادی رایج بوده، در دوران معاصر بسیاری از کشورهای خاورمیانه استفاده از نام «خلیج عربی» یا «خلیج عربستان» را آغاز کرده‌اند.

این اقدام، ایران را که پیش‌تر با نام «پرشیا» (فارس) شناخته می‌شد، آزرده کرده است. به‌طوری‌که دولت ایران در سال ۲۰۱۲ گوگل را تهدید به شکایت کرد، زیرا این شرکت از نام‌گذاری این پهنه آبی در تمامی نقشه‌هایش خودداری کرده بود.

ترامپ روز سه‌شنبه، گفت:«ما یک اعلامیه بسیار، بسیار بزرگ خواهیم داشت؛ از آن اعلامیه‌هایی که در بالاترین سطح قرار دارد. نمی‌گویم درباره چیست، اما اعلامیه بزرگی است.»

هنوز منابع رسمی چنین خبری را تایید نکرده اند، اما در صورت صحت خبر ، واکنش شدید دولت و ایرانیان سراسر جهان پیش بینی می شود.

منبع: همشهری آنلاین

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت