جوان کم تجربه خودروسازی منتظر معجزه بهار

شرکت مگاموتور موفق شد 5 اردیبهشت ماه با تولید ۲هزار و ۵۲۹ دستگاه انواع پیشرانه محصولات سایپا، رکورد12 سال گذشته خود در تیراژ تولید روزانه محصولات داخلی را بشکند.
کد خبر : 72100
تاریخ انتشار :دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 7:51

به گزارش خط بازار؛ شرکت مگاموتور با تولید ۲ هزار و ۵۲۹ دستگاه موتور از انواع محصولات گروه سایپا شامل پلت‌فرم‌های ایکس۱۰۰ و ایکس۲۰۰، نیسان، SP100 وME16، توانست برای نخستین‌بار بعد از گذشت 12 سال بدون برخورداری از امکان تولید محصولات وارداتی و تنها با تکیه بر توان داخلی، رکورد جدیدی از تولید روزانه محصولات خود را ثبت کند.

ثبت این میزان تولید روزانه توسط شرکت مگاموتور در حالی رقم خورده که این شرکت اجرای برنامه گسترده و بی‌سابقه‌ای در زمینه توسعه سبد محصولات و طراحی و ساخت انواع موتور و پیشرانه‌های جدید و برخورداری از فناوری‌های روز را در دستورکار خود قرار داده است.

گفتنی است،‌ در سال 1372 شرکت تولیدی موتور، گیربکس و اکسل مگاموتور تاسیس شد و ماموریت یافت که با فعالیت‌های خود، زمینه کاهش هر چه بیشتر وابستگی صنعت خودرو در تولید قوای محرکه به خارج از کشور را فراهم کند. بر این اساس شرکت مگاموتور افزایش رفاه عمومی و توسعه پایدار از طریق طراحی و تولید قوای محرکه صنعت حمل و نقل با استفاده از تکنولوژی‌های برتر را ماموریت خود می‌داند.

به گزارش خط بازار؛ عملکرد شرکت مگاموتور یکی از نقاط پاشنه آشیل تولید خودرو در سایپا است که در دوره جدید سایپا در همان ابتدای کار به دلیل وضعیت نامطلوب آن در تولید، اولین کارت زرد را از مدیرعامل جدید گرفت. توسلی مهر به مدیران ارشد این شرکت تا پایان اردیبهشت فرصت داده تا شرایط را تغییر دهند در غیراین صورت تغییرات مدیریتی در انتظار این شرکت است.

منبع: سایپانیوز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 4 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۴
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

علیرضا قاسم دوشنبه , ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۹:۰۱

منتظر تغییرات اساسی در سایپا آقای توسلی مهر

رضا دوشنبه , ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷

سلام آمار چند روز جمع کردیم یک روز زدیم برای فرار به سمت جلو اگر راست میگیم روزانه این تعداد موتور بزنیم نه دوستان این آمار دروغ بیش نیست ما الا در مگاموتور هستیم میبینیم چه خبر همه این حرفها شویی بیش نیست آمار تولید فقط زمان مهندس شیخ عطار روزانه ۳۵۰۰دستگاه موتور بوده شک نکنید بعد ان زمان دیگر آمار روبه سرازیری بوده این هم دروغ آقایان ج و آ جای دوری نرویم خود شیخ عطار الا ریس هیت مدیره سایپا و قبلا هم مدیر عامل شرکت مگاموتور بوده قشنگ از همه چیز اطلاع دارد چرا دروغ میگویید چرا مردم و پرسنل خر فرض میکنید شرکت مگاموتور شده شرکت دلال ها و مافیا

برسد به گوش جناب عیسی دوشنبه , ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰

جناب عیسی در اخبار های قبلی دائما شما در کامنت ها فرمودید که شرکت هایی مانند پلاسکو و قالب ها و مگاموتور و سایپا آذین و… در چند روز آینده مدیرعامل و تیم مدیریتش تغییرات دارد آیا هنوز این چند روز آینده نیامده است؟!؟!
چند روز تبدیل به چند هفته شده است و نگرانیم که جناب توسلی مهر گول حرف ها و آمارسازی این آقایان را خورده است و نکند که جناب توسلی مهر در مشکلات گروه حل شده باشند و این آقایان را تغییر ندهد.

حسینی دوشنبه , ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۲

این آمار کاملا دروغ است واین تجمیع چند روز تولید است مگاموتور قظعه ندارد که روزانه 2500 دستگاه تولید کند الان در وضعیت بسیار بدی بسر میبرد و روزانه حداکثر 1500 موتور تولید میکند تا باند فاسد جابری و کهن پور و مرتضوی و آرایشگری است تولیدمگاموتور روز به روز بدتر خواهد شد دیگه دوران طلایی تولید پاک در زمان مدیریت شیخ عطار ویا شمس لاهیجی تکرار نخواهدشد .

css.php