×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

حل‌وفصل ۲ پرونده مهم بین ایران و آژانس/روزهای بد در انتظار دلالان ارزی

به گزارش خط بازار؛ در جریان مذاکرات فنی اخیر میان سازمان انرژی اتمی کشورمان و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، پرونده یکی از مکان‌های ادعایی مطروحه آژانس (موسوم به آباده) حل‌وفصل شده است. به این ترتیب، این دومین پرونده از مکان‌های ادعایی از سوی آژانس است که بسته می‌شود.

همچنین ادعاهای آژانس در خصوص کشف ذرات اورانیوم با غنای ۸۳/۷ نیز با توضیحات فنی ایران حل و فصل شده است.

سفر رافائل گروسی اسفند ماه سال گذشته و دیدار و مذاکره وی با مقامات عالی‌رتبه کشورمان به ویژه دیدار با آیت‌الله رئیسی که طی آن رئیس جمهور با بیان اینکه ایران بر اساس حسن نیت و وفای به عهد بالاترین سطح همکاری‌ها با آژانس را داشته و در صورت داشتن نگاه کاملاً حرفه‌ای و پرهیز از تاثیرپذیری آژانس از قدرت‌های سلطه‌گر، این همکاری‌ها می‌تواند ادامه و توسعه یابد از مهمترین دلایل فضای مثبت به وجود آمده می‌باشد.

چنانچه قدرت‌های سلطه‌گر فضای مثبت به وجود آمده را با برنامه‌های سیاسی خود از بین نبرند همکاری‌های ایران و آژانس در قالب رویکرد جدید که محورهایی از آن در بیانیه مشترک تبلور بافته است می‌تواند بیش از پیش توسعه یابد.

منبع: مهر

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت