خط بازار
اخبار

تغییر بزرگ در پیامک‌های کشف حجاب ! / پیامک ها می آیند اما متفاوت !

به گزارش خط بازار؛ در روزهای پیش از اعتراضات، ابزارهای زیادی برای برخورد با عدم رعایت حجاب توسط مسوولان مورد استفاده قرار می‌گرفت. یکی از روش‌های پرحاشیه و انتقاد برانگیز ارسال پیامک‌های کشف حجاب بود.

این روش در گذشته به این صورت اعمال می‌شد که در صورت «کشف حجاب» راننده و یا هریک از سرنشین‌های خودرو، پیامک اخطار برای مالک خودرو ارسال می‌شد و در صورت تکرار فعل، پلاک خودرو در لیست توقیف نیروی انتظامی قرار می‌گرفت.

در مرحله بعدی، مالک خودرو با همراه داشتن مدارک به مقر پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کرده و با امضای یک تعهدنامه، خودرو را از لیست توقیف خارج می‌کرد. در صورت تکرار، حبس و یا جزای نقدی برای مجرم در نظر گرفته می‌شد.

حالا، ارسال پیامک کشف حجاب متوقف نشده اما قسمت «پیگیری انتظامی و قضایی» از نسخه‌های تازه حذف شده است. آمران به معروف و ناهیان از منکر حالا در پیامک‌های بی‌حجابی تنها به یک تذکر اکتفا می‌کنند.

منبع : برترین ها

 

4 دیدگاه برای این مطلب

  • ملت ایران گفت:

    از این عقب نشینی و منفعل عمل کردن مسؤلین در باره ی امر حجاب، فقط باید گفت، شهدا شرمنده ایم، امام زمان، تسلیت،از این به بعد که دربرابر حکم خدا با هنجار شکنان بی دین مماشات کردید، باید انتظار داشته باشیم در برابر متجاوزان، دزدان، آدم ربایان، قاتلان و تمامی مجرمین، کرنش کنید. جرم، جرم است، اگر دربرابر یکی مماشات بشه، باید در برابر تمامی جرم‌ها مماشات کنید… راستی مسؤلین عزیز هم جمهوری اسلامی ایران رو به جمهوری ایران تغییر بدن، چون اسلام و بی حجابی یک تناقض نه، که یک دروغ فاحش هست.

  • علی گفت:

    شماهم پیازداغش رابیشترنکن وبنزین روی آتش نریز

  • احمد گفت:

    زمانی که برخی پول های بیت المال رو میخورید و سایر مردم در سطل زباله به دنبال نان ،از ان هنگام که با استفاده از رانت خون قشر ضعیف را در شیشه میکنید و فرزندان خودتان در کشور های غربی هزار جور فسق و فجور میکنند شهدا رفتند تا فرزندان این مرز و بوم اسایش داشته باشند نه این که انواع تجاوزات به انها بشود.بخدا شهدا شرمنده این مردم اند به الله که اسلام محمدی این که امثال شما به نفع خودتان تغییر داده اید نیست.این اسلام که از ان دم میزنید اسلام داعش و طالبان است.سوگند به الله

  • سید گفت:

    کشور را به سمت آندولس سازی پیش می برند

دیدگاه خود را بنویسید