​خواب امشب به تهرانی ها حرام شد/ سیل بزرگتر در راه است؟

رئیس مرکز عملیات اضطراری مدیریت بحران تهران گفت: هشدار سازمان آب و هواشناسی برای تهران نارنجی است و تهرانی ها باید امشب هوشیار باشند.
کد خبر : 41372
تاریخ انتشار :جمعه 7 مرداد 1401 - 0:03

به گزارش خط بازار؛ پدرام قودجانی رئیس مرکز عملیات اضطراری مدیریت بحران تهران با بیان اینکه برای وضعیت تهران نگران هستیم گفت: به تمام مناطق ۲۲ گانه تهران اعلام کرده‌ایم که لایروبی مسیل‌ها و جوی‌ها را انجام دهند.

وی ادامه داد: هشدار سازمان آب و هوا شناسی برای تهران نارنجی است و ممکن است شرایط شب گذشته امشب نیز تکرار شود.

قودجانی تصریح کرد: با توجه به گزارشات بالا آمدن رودها، کانال‌های آب و مسیل‌ها متصور است و بر همین اساس مردم باید هوشیار باشند در اطراف رودخانه‌ها نروند و حداقل تا روز یکشنبه از کوهنوردی اجتناب کنند.

رئیس مرکز عملیات اضطراری مدیریت بحران تهران با اشاره به وضعیت آب و هوایی تهران گفت: بارش باران برای امشب پیش بینی شده است و احتمال بالا آمدن رودخانه‌ها نگران کننده است.

وی با بیان اینکه هشدار تخلیه به هیچکدام از مناطق تهران داده نشده است اظهار کرد: اعلام کرده ایم مردم اطراف رود دره‌ها نروند زیرا بارش‌ها در ارتفاعات شمالی است و خواهش ما این است مردم هوشیار باشند.

منبع: مهر

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php