×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

اولین تغییر داغ در زامیاد/سرنوشت زامیاد مانند مگاموتور می شود؟

به گزارش خط بازار؛ چند هفته پیش در دور جدیدی از تغییرات سایپا،‌ مدیرعامل زامیاد تغییر کرد و عباس ترابی به جای داریوش گل محمدی منصوب شد.

ترابی از مدیران قدیمی و فنی خودروسازی است ولی تاکنون تجربه مدیرعاملی نداشته و امید است با حضور وی زامیاد به روزهای اوج خود برگردد.

از نکات قابل توجه در روزهای آغازین مدیریتی ترابی، انتصاب علیرضا قیومی لولاچیان به عنوان مدیر حوزه مدیرعامل است. حضور لولاچیان در خودروسازی ماجرای مخصوص به خود را دارد. وی پیش از این در پارس خودرو مشغول به کار بوده است.

شرکت زامیاد از زمان مرتضوی به بعد با فرازونشیب های بسیاری همراه بوده است. زمان مشخص خواهد کرد که آیا عملکرد زامیاد همچون مگاموتور خواهد شد و یا مسیر متفاوتی طی خواهد شد.

منبع: خط بازار

برای ثبت دیدگاه در این خبر ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید.

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت