×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

یک دورهمی فولادی در خودروسازی/حضور پررنگ تر مقیمی در جاده مخصوص

به گزارش خط بازار؛ نشست مشترک مدیر عامل گروه فولاد مبارکه با مدیران عامل ایرانخودرو، سایپا و مجموعه‌ای از قطعه‌سازان خودرویی با حضور فرشاد مقیمی، معاون وزیر و رئیس هیات عامل ایدرو، برگزار شد.

این جلسه در ادامه هماهنگی‌های فنی و بازرگانی هفته‌های اخیر میان فولاد مبارکه و خودروسازان تشکیل شد تا نیازها، اولویت‌ها و برنامه‌های طرفین برای سال ۱۴۰۵ مورد بررسی قرار گیرد.

فرشاد مقیمی در ابتدای نشست ضمن ابراز همدردی با مجموعه فولاد مبارکه، حمله اخیر به این مجموعه را محکوم و آن را اقدامی در جهت ضربه‌زدن به اشتغال و فضای کسب‌وکار کشور عنوان و تأکید کرد: وزیر صنعت، معدن و تجارت بر تأمین نیاز صنعت خودرو به ورق به شکل واقع بینانه توسط فولاد مبارکه تاکید ویژه دارد.

در این نشست مدیران عامل ایرانخودرو و مدیرعامل سایپا، برنامه‌های تولیدی سال ۱۴۰۵ و نیازهای ضروری خودروسازان به محصولات فولادی را تشریح کردند.

 

 

سعید زرندی، مدیرعامل فولاد مبارکه هم با قدردانی از همراهی معاون وزیر و مدیران عامل خودروسازان، اظهار کرد: فولاد مبارکه با آسیب‌های جدی روبه‌رو شده اما با تلاش مدیران و کارکنان، این مجموعه به چرخه تولید بازخواهد گشت. این فرآیند زمان‌بر است اما فعالیت‌های بازرگانی این مجتمع در این دوره نقش مهمی در تأمین بازار ایفا خواهد کرد.

وی بر ادامه‌دار بودن این جلسات و اطمینان‌بخشی به صنعت خودرو درخصوص تأمین نیازهای آن تأکید کرد و ابراز امیدواری نمود که فولاد مبارکه پس از این حادثه قوی‌تر و به‌روزتر از گذشته به فعالیت بازگردد.

 

 

رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی هم در این نشست گفت: فعالیت‌های بازرگانی فولاد مبارکه برای تأمین نیاز بازار فعال شده و نخستین عرضه محصولات فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۵ در تاریخ ۷ اردیبهشت انجام خواهد شد و عرضه اختصاصی ورق گرم خودروسازان در تاریخ ۹ اردیبهشت در بورس کالا انجام خواهد گرفت و خودروسازان قادر خواهند بود نیازهای خود را تأمین کنند.

وی در این رابطه تاکید کرد عرضه محصولات سرد و پوششی فولاد مبارکه نیز در هفته آینده انجام خواهد شد.

منبع: خط بازار

4 دیدگاه برای این مطلب

  • دلواپس گفت:

    چرا شیخ زاده پر مدعا از سایپا نمیره
    مگر قرار نیست سایپا خصوصی بشه
    پس چرا این همه جلسه داره میره و همه میدونیم که هیچ برنامه ای هم نداره

  • پوریا گفت:

    خدا لعنت کنه تمام خبرگزاریهای این کشور و که با گرفتن رشوه ساکت شدن و هیچکس نمیگه سایپا به قهقهرا و نابودی رفت با شیخ زاده و تیمش تموم شد.تماااام شرکت های گروه نابود شده و هیچکس هییییچی نمیگه.شرم بر همه ی شما که نمیخواهید ببینید چجوری تمام پولهای سایپا رو خوردن و بردن و کارگرارو بدیخت کردن

  • امین گفت:

    شیخ زاده در این جابه جایی ها به طیف سایپا هم نگاه کن شامل حالش بشه

  • نگران گفت:

    مدیرعامل جدید سایپا
    رئیس جدید هیات مدیره سایپا
    انشالله بعد از استقرار در سایپا لطفا تمامی معاونین و مدیران و رؤسای سفارشی و ایرانخودرویی و… را برکنار کنید و به خانه خودشان برگردانید

    امیدوارم خط باز نشر دهد تا اعتماد بیشتری بین مخاطبین پیدا کند
    یا علی

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت