×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

قیمت نفت از مرز ۱۰۳ دلار گذشت

به گزارش خط بازار؛ قیمت نفت برنت دریای شمال در پانزدهمین روز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران از مرز ۱۰۳ دلار گذشت.

علیرغم همه ترفندهایی که آمریکا برای توقف افزایش قیمت نفت به کار بست و در آخرین مورد، تحریم نفت روسیه را ۳۰ روز لغو کرد، ولی قیمت نفت همچنان در حال افزایش است.

قیمت نفت برنت دریای شمال در پانزدهمین روز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران به دلیل بسته ماندن تنگه هرمز از مرز ۱۰۳ دلار گذشت.

ناتاشا کانوا، تحلیلگر جی‌پی‌مورگان، اعلام کرد: “تا پایان هفته آینده، انتظار داریم کاهش عرضه نفت خام به ۱۲ میلیون بشکه در روز نزدیک شود که این امر کسری [عرضه] را در بازارهای فیزیکی به وضوح قابل مشاهده خواهد کرد.”

بازار با کمبود شدید فرآورده‌ها – دیزل، سوخت جت، گاز مایع و نفتا – مواجه است که صرفاً به دلیل در دسترس نبودن، قابل مصرف نیستند.

آر بی سی کپیتال مارکتز اعلام کرد که پیش‌بینی می‌کند قیمت نفت از رکورد ۱۲۸ دلاری که اندکی پس از حمله همه‌جانبه روسیه به اوکراین در سال ۲۰۲۲ ثبت شد، فراتر رود و از رکورد تاریخی حدود ۱۴۷ دلاری سال ۲۰۰۸ نیز عبور کند.

هلیما کرافت، رئیس بخش کالاهای جهانی آر بی سی، گفت: “ما در حال بازبینی برآورد خود از مدت زمان جنگ با ایران و تأثیرات همزمان آن بر قیمت نفت هستیم.”

وی افزود که این درگیری ممکن است “تا بهار [آینده] ادامه یابد.”

منبع: تسنیم

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت