اختصاصی خط بازار :

محکومیت پدر و پسر آمریکایی که همدست مدیرعامل سابق نیسان بودند

دادگاهی در توکیو برای پدر و پسر آمریکایی که کارلوس غصن (گون)، مدیر عامل سابق رنو-نیسان را از ژاپن فراری داده بودند، حکم زندان صادر کرد.
کد خبر : 13868
تاریخ انتشار :دوشنبه 28 تیر 1400 - 19:39

به گزارش خط بازارُ بر اساس رأی دادگاه، مایکل تیلور، کلاه‌سبز پیشین ارتش آمریکا و کارآگاه خصوصی به دو سال زندان و پیتر تیلور، پسرش به یک سال و هشت ماه زندان محکوم شدند.

این دو نفر متهم‌اند که با همدستی یک فرد لبنانی تبار، کارلوس گون را در ژاپن در یک جعبهٔ بزرگ جا داده و با جت شخصی او را از طریق ترکیه به لبنان منتقل کرده‌اند.

آقای گون که شهروندی فرانسه، برزیل و لبنان را دارد، به این دلیل به لبنان رفت که این کشور با ژاپن پیمان استرداد متهم ندارد.

مدیرعامل گروه خودروسازی نیسان-رنو در نوامبر ۲۰۱۸ در ژاپن بازداشت و به اتهام ارائه گزارش‌های مالی غیرواقعی به مقام‌های مالیاتی و استفاده از منابع شرکت برای منافع شخصی، تحت پیگرد قرار گرفت.
کارلوس گون با رد این اتهامات گفته بود که بی‌گناه است. با این حال او با دستور دادستانی ژاپن تا زمان محاکمه در حصر خانگی قرار گرفت. آقای گون گفته بود که چون در ژاپن نمی‌توانسته از دادگاهی «منصفانه» برخوردار باشد، این کشور را ترک کرده است.

مایکل تیلور و پیتر تیلور در ماه می سال ۲۰۲۰ در ماساچوست دستگیر و در ماه مارس به ژاپن تحویل داده شدند. آن‌ها در دادگاه با ابراز پشیمانی از اقدام‌شان گفتند که توسط آقای غصن در مورد دستگاه قضایی ژاپن گمراه شده‌اند.

مایکل تیلور با تأیید این نکته که او به هنگام کمک به آقای گون دارای مشکلات بوده است، گفت که برای این کار پولی هم نگرفته زیرا ۱.۳ میلیون دلاری که دادستان‌ها گفته‌اند، فقط «صرف هزینه‌ها» شده است.

وکیل مدافع تیلور‌ها به دنبال محاکمه‌‌ای سریع بود. به طور معمول محاکمات در ژاپن اگر نه سال‌ها، ماه‌ها به طول می‌انجامد.

حداکثر مجازات برای کمک به یک مجرم در ژاپن، سه سال زندان است. دادستان‌ها برای مایکل تیلور دو سال و ده ماه زندان و برای پسرش دو سال و شش ماه زندان خواسته بودند.

در دفاعیات تیلورها بر احکام تعلیقی برای این دو نفر تأکید شده بود که ۱۰ ماه قبل از استردادشان در زندانی در آمریکا به سر برده بودند.

کارلوس گون در دسامبر سال ۲۰۱۹، خانه‌ خود را در توکیو ترک کرد و با قطار سریع‌السیر به اوزاکا رفت. به گفته دادستان‌ها، او در هتلی در آنجا در جعبه‌ بزرگی که ظاهراً حاوی تجهیزات صوتی و دارای سوراخ‌های هوا بود پنهان شد تا بتواند نفس بکشد.

فرد دیگری به نام جورج آنتوان زایک در این فرار متهم است، اما دستگیر نشده است.

 

 

منبع: خط بازار

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php