روند صعودی قیمت نفت متوقف شد
به گزارش خط بازار؛ بهای معاملات نفت برنت با سه سنت افزایش، به ۷۴ دلار و ۵۶ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با هفت سنت افزایش، به ۷۳ دلار و ۴۴ سنت در هر بشکه رسید. نفت برنت روز گذشته بیش از سه درصد و شاخص نفت آمریکا بیش از دو درصد کاهش داشت.
وزیران انرژی اوپک پلاس شامل اوپک، روسیه و کشورهای تولیدکننده دیگر مذاکرات نفتی روز دوشنبه را در پی درگیری هفته گذشته میان عربستان سعودی و امارات متحده عربی بر سر پیشنهاد تمدید هشت ماهه توافق محدودیت عرضه لغو کردند و هیچ تاریخ جدیدی برای ازسرگیری مذاکرات تعیین نکردند که به معنای عدم توافق برای افزایش تولید است.
اوپک روز جمعه به افزایش تولید حدود دو میلیون بشکه در روز از اوت تا دسامبر و تمدید مدت اجرای پیمان فعلی محدودیت عرضه تا پایان سال میلادی آینده رای داد اما مخالفت امارات متحده عربی مانع تصویب تواق شد. شکست این مذاکرات در ابتدا باعث صعود چشمگیر قیمتهای نفت به بالاترین حد در چند سال اخیر شد.
بر اساس گزارش رویترز، بانک آمریکایی گلدمن ساکس اعلام کرد شکست این مذاکرات سیاست تولید اوپک را را مبهم کرده است با این حال همچنان پیش بینی خود از صعود قیمت نفت برنت به ۸۰ دلار در هر بشکه در اوایل سال میلادی آینده را تکرار کرد.
منبع: ایسنا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰