×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
پول

هشدار اتحادیه به مردم برای افزایش سکه‌های تقلبی در بازار

به گزارش خط بازار؛ بازار سکه و طلا این‌بار نه با نوسان قیمت، بلکه با تهدیدی پنهان روبه‌روست؛ سکه‌های پارسیان تقلبی با برندهای «ماربر»، «زردیس» و «کهزاد» و کد استاندارد جعلی، بی‌سر و صدا وارد معاملات شده‌اند و اتحادیه طلا و جواهر نسبت به عواقب آن هشدار داد.

در روزهایی که رکود و نوسان قیمت طلا و سکه بازار را با چالش‌های جدی روبه‌رو کرده است، گزارش‌های جدید حاکی از ظهور یک تهدید تازه برای فعالان این صنف است؛ سکه‌های پارسیان تقلبی با برندهای شناخته‌شده و کد استاندارد جعلی، بی‌سروصدا در برخی معاملات رد و بدل می‌شوند.

اتحادیه طلا و جواهر با صدور اطلاعیه‌ای رسمی نسبت به مشاهده و شناسایی سکه‌های پارسیان تقلبی در بازار هشدار داد. این سکه‌ها با برندهای «ماربر»، «زردیس» و «کهزاد» تولید شده و همگی دارای کد استاندارد جعلی منتسب به اصفهان هستند.

اتحادیه در این اطلاعیه خطاب به اعضا و همکاران صنفی اعلام کرد: ضرورت دارد در فرآیند خرید، فروش و تعویض سکه‌های پارسیان، به‌ویژه با برندهای یادشده، نهایت دقت و احتیاط صورت گیرد و از معامله اقلام مشکوک به تقلب خودداری شود.

مسئولان اتحادیه تأکید کرده‌اند که این هشدار برای جلوگیری از زیان فعالان بازار و حفظ اعتماد مشتریان صادر شده و از تمام واحدهای صنفی خواسته شده است با رعایت نکات ایمنی و بررسی دقیق مشخصات کالا، از گسترش این پدیده جلوگیری کنند.

بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد برخی فروشندگان باتجربه بازار پیش‌تر نسبت به افزایش موارد کشف سکه‌های غیراستاندارد هشدار داده‌اند و معتقدند نبود نظارت دقیق می‌تواند به کاهش امنیت و اعتبار بازار طلا منجر شود.

منبع: تسنیم

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت