اسرائیل خواستار پایان درگیری با ایران است

وال استریت ژورنال مدعی شد که اسرائیل خواستار پایان درگیری با ایران است.
کد خبر : 112514
تاریخ انتشار :سه شنبه 3 تیر 1404 - 0:51

به گزارش خط بازار؛ اسرائیل به حملات خود به اهدافی در ایران در حالی ادامه می‌دهد که برخی از مقامات امروز اعلام کرده‌اند به زودی به دنبال پایان دادن به جنگ هستند، چرا که رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرده انتظار می‌رود آمریکا به سایت غنی‌سازی فردو ایران «خسارات بسیار قابل توجهی» ایجاد کرده باشد!

رهبران اروپا از ایران خواستند به شیوه‌ای که «منطقه را بی‌ثبات کند» پاسخ ندهد، در حالی که ترامپ هیچ دلیلی برای درخواست خود مبنی بر موافقت ایران با شرایط آمریکا برای توافق صلح ارائه نکرده است. حتی او در تازه‌ترین توئیت خود حرف از «تغییر حکومت» زده بود.

اما حالا آنطور که وال‌استریت ژورنال نوشته است آمریکا از مقامات عربی ( مشخصا عراق)  خواسته است تا به ایران پیام دهند که اسرائیل خواستار پایان سریع درگیری است. این تلاش‌ها در حالی صورت می‌گیرد که ایران اعلام کرده تا زمانی که حملات ادامه دارد، مذاکره نخواهد کرد.

منبع: خبر فوری

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

css.php