تسویه حساب خلافی برای دریافت پلاک جدید خودرو الزامی شد
براساس بخشنامه جدید پلیس راهنماییورانندگی، فعالسازی پلاک جدید برای خودرو منوط به تسویه حساب خلافی پلاکهای فعال قبلی شده است.
کد خبر : 107803
تاریخ انتشار :دوشنبه 29 اردیبهشت 1404 - 19:01
به گزارش خط بازار؛ حمیدرضا چرمچی، مدیر تحویل و لجستیک ایرانخودرو، با اشاره به نامه ابلاغی پلیس راهور اعلام کرد: از تاریخ ۲۲ اردیبهشت، ارایه خدمات و صدور پلاک برای خودروی جدید صرفا در صورت تسویه خلافی و پرداخت عوارض آزادراهی پلاکهای فعال امکانپذیر خواهد بود.
وی افزود: بر اساس دستورالعمل جدید، مشتریان ایرانخودرو در صورتی میتوانند پلاک جدید دریافت کنند که خلافی پلاکهای فعال قبلی خود را تسویه کرده باشند.
چرمچی همچنین خاطرنشان کرد: افرادی که دارای موتورسیکلت با پلاک فعال هستند نیز در صورت مراجعه برای دریافت پلاک برای خودروی جدید خود، باید ابتدا نسبت به پرداخت خلافی آن اقدام کرده و سپس از خدمات شمارهگذاری بهرهمند شوند.
منبع: ایکوپرس
برچسب ها :ایران خودرو ، تسویه حساب خلافی ، خط بازار ، دریافت پلاک
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰