تفاهمنامه سهجانبه بانک رفاه کارگران
با حضور دکتر پزشکیان رئیس جمهور، تفاهمنامه سهجانبه بانک رفاه کارگران، استانداری کرمانشاه و شرکت پتروشیمی بیستون امضا شد.
کد خبر : 107293
تاریخ انتشار :پنجشنبه 25 اردیبهشت 1404 - 16:34
به گزارش خط بازار؛ این تفاهمنامه طی مراسمی که به همین منظور در حاشیه نشست رئیسجمهور با فعالان اقتصادی استان کرمانشاه در محل استانداری برگزار شد، به امضای دکتر اسماعیل للـهگانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران، دکتر حبیبی استاندار کرمانشاه و مهندس براندیشه رئیس هیئت مدیره این شرکت رسید.
بانک رفاه کارگران از طریق این تفاهمنامه نسبت به تامین مالی طرحهای توسعهای شرکت پتروشیمی بیستون اقدام و در شکوفایی ظرفیتهای اقتصادی استان کرمانشاه مشارکت فعال خواهد داشت.
همچنین مدیرعامل بانک رفاه کارگران در جلسهای با همکاران خود در این استان بر تقویت توان مالی فعالان اقتصادی و رونق سرمایهگذاری و استفاده از ظرفیتهای بخشهای مختلف اقتصادی استان تاکید کرد.
منبع: بانک رفاه کارگران
برچسب ها :بانک رفاه کارگران ، تفاهمنامه ، خط بازار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰