×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
بازار و صنعت

یک شهروند افغان هلیکوپتر نظامی ساخت+ویدئو

به گزارش خط بازار؛ عبدالله صالحی شهروند افغان توانسته یک هلیکوپتر را در مدت سه سال بسازد و به گفته خودش ۵۰ درصد آن را به اتمام رسانده است.

عبدالله صالحی که اهل ولایت کاپیسا و ۳۵ ساله است و می‌گوید طرح ساخت این هلیکوپتر را از سال‌های قبل در ذهن داشته و توانسته آن را طی سه سال بسازد. به گفته عبدالله صالحی تا کنون نزدیک به ۴۰۰ هزار افغانی برای ساخت این هلیکوپتر هزینه کرده است.

او که در آشپزی و بنایی مهارت دارد گفته که این هلیکوپتر شبیه هلیکوپتر‌های روسیه است. او می‌خواهد که حمایت شود تا هلیکوپتر‌های پیشرفته بسازد. او گفته که از کودکی علاقه زیادی به هلیکوپتر داشته است و با وجود اینکه افغانستان کشور فقیری است او خواسته تا وارد عرصه رقابت با دیگر کشور‌ها شود.

منبع: فرارو

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت