×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

واگذاری نیشکر هفت‌تپه ‌به ۲ بانک /خودروسازان به بانک ها واگذار می شوند؟

به گزارش خط بازار؛ بانک‌های ملی و صادرات با مصوبه هیأت واگذاری، مالک نیشکر هفت‌تپه می‌شوند؛ شرکتی که بیش از ۶ هزار نیروی کار دارد.

هیأت واگذاری در پنجاه‌ودومین جلسه خود واگذاری سهام دولت در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه به دو بانک ملی و صادرات را مصوب کرد.
پیش از این سال ۱۴۰۱ شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با واگذاری شرکت نیشکر هفت‌تپه برای افزایش سرمایه بانک ملی و پرداخت بدهی‌های دولت به بانک صادرات موافقت کرده بود.
طبق مصوبه هیئت واگذاری، ۹۵ درصد سهام دولت ۱۰.۳ هزار میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده است و قرار است به صورت مساوی به این دو بانک داده شود.
شرکت نیشکر هفت‌تپه در حال حاضر از شرکت‌های زیرمجموعه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) است و ۶۶۶۸ نفر به صورت رسمی، قراردادی و فصلی در آن کار می‌کنند.
منبع: فارس

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی
عضویت