×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

نقش مشکوک چند NGO در جذب سرمایه شهروندان ایرانی به صرافی اسرائیلی

به گزارش خط بازار؛ پس از هک بزرگ صرافی کوینکس و خروج دهها میلیون دلار رمزارز از آن، حساب‌های کاربری و سرمایه‌های هزاران کاربر ایرانی در این پلفترم مشکوک مسدود شده است.

 

 

این صرافی نامعتبر خارجی، از مدتها قبل با کمک برخی سلبریتی‌ها و انجمن‌های به ظاهر علمی در داخل کشور، مشغول تبلیغ بود اما در عین حال، اطلاعات کاربران رمزارز ایرانی را در اختیار دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار می داد.

 اما در روزهای اخیر و پس از بروز نگرانی گسترده در میان فعالان رمزارز در کشورمان، عده‌ای از مبلغان COINEX تلاش می کنند جلوی انتشار خبر ناامن بودن این پلتفرم مشکوک را بگیرند که می تواند سرنخ مناسبی برای نهادهای امنیتی و قضایی کشورمان باشد.

منبع: صابرین نیوز

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت