×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

قیمت دلاری مسکن ۳۴ درصد کم شد

به گزارش خط بازار؛ قیمت دلاری هر مترمربع آپارتمان در تهران به حدود ۸۸۶ دلار رسیده؛ یعنی کمترین مقدار از سال ۹۹ تاکنون. این افت ۳۴ درصدی، تصویری نادر از عقب‌نشینی بازار مسکن در برابر افزایش قیمت دلار است.

پیش از این اما بازار مسکن همیشه چند قدم عقب‌تر از دلار حرکت کرده بود؛ مثلا سال ۹۷ وقتی دلار بیش از ۱۵۰ درصد رشد کرد، قیمت دلاری مسکن به کف تاریخی هر مترمربع ۷۶۶ دلار سقوط کرد، اما از سال ۹۸ دوباره اوج گرفت و تا سال ۱۴۰۰ به محدوده هر مترمربع ۱۱۰۰ تا ۱۲۰۰ دلار رسید.

حالا اما معادله عوض شده؛ رکود زیاد مسکن به دلیل افزایش بیش از حد قیمت‌ها و عدم تناسب درآمد یک خانواده با هزینه آن‌ها باعث این شده است که رابطه سنتی بین دلار و مسکن گسسته شود. فعالان بازار می‌گویند جهت آینده بازار مسکن به مقدار ساخت و ساز مربوط است و در این مورد دولت بیشترین سهم را برای خروج مسکن از رکود دارد. یعنی یا باید ساخت مسکن بیشتر شود ویا دلار دچار ریزش قیمت شود.

منبع: فارس

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت