×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
پول

خط و نشان بیمه مرکزی برای هوشمند فردا

به گزارش خط بازار؛ محمود حق وردیلو، توضیح داد که شرکت بیمه هوشمند فردا، حداکثر دوماه از تاریخ ابلاغ، مهلت دارد برنامه عملیاتی مشخصی را برای اصلاح وضع موجود و یا اطمینان بخشی به بیمه مرکزی مبنی بر وجود اراده نزد اداره کنندگان آن موسسه برای شروع و تداوم فعالیت بیمه گری ارائه کند.

وی، خاطرنشان کرد که بیمه مرکزی براساس برنامه ارائه شده و اقدامات موسسه بیمه مذکور در دوره تعلیق، پیشنهاد خود مبنی بر رفع تعلیق، تداوم تعلیق یا ابطال پروانه فعالیت موسسه بیمه مذکور را قبل از انقضای مهلت فوق به شورای عالی بیمه ارائه می کند.

معاون نظارت بیمه مرکزی، توضیح داد:ضروریست از تاریخ این ابلاغ، صدور بیمه نامه در آن شرکت متوقف شود و در هرحال آن موسسه بیمه متعهد و مکلف به پرداخت تمامی خسارت ها در چارچوب قوانین و مقررات مربوط و از جمله مصوبات شورایعالی بیمه است.

تاریخ تعلیق فعالیت از ۱۴ اسفند ماه سالجاری تا ۱۴ خردادماه سالجاری است.

منبع: چابک آنلاین

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت