×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

خبر کودتا در دمشق دروغ است

به گزارش خط بازار؛ «سلماء عوده» خبرنگار در دمشق گزارش داد علیرغم موج گسترده شایعات و اخبار دروغین در مورد وقوع کودتای نظامی در دمشق، این شهر در حال حاضر در آرامش به سر می برد و‌کودتا صرفاً عملیات روانی تروریستها و‌رسانه‌های حامی آنها برای شکستن مقاومت و پیشروی بیشتر است.

از ساعاتی قبل برخی از رسانه‌های وابسته به گروه های معارض و تروریست سوری با هجمه خبری از وقوع کودتای نظامی در دمشق خبر داده بودند که این خبر از سوی خبرنگار تسنیم در دمشق تکذیب می شود.

فیلمهایی هم‌که با عنوان کودتا طی ساعات گذشته منتشر می‌شود واقعیت ندارد.

به رغم آرامش کامل در دمشق کلیه واحد‌های ارتش سوریه در این شهر و ریف آن به منظور مقابله با هرگونه توطئه و خرابکاری احتمالی در حالت آماده باش کامل قرار دارند.

منبع: تسنیم

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت