×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

تعرفه جدید ترامپ علیه چین؛ قیمت جهانی طلا ۶۰ دلار گران شد

به گزارش خط بازار؛ در حالی که دولت آمریکا تعرفه ۱۵ درصدی بر واردات محصولات ساخته‌شده از پلی‌سیلیکون، ماده‌ای کلیدی در تولید پنل‌های خورشیدی و تراشه‌ها، اعمال کرده است، انتشار آمار جدید اقتصادی این کشور و تضعیف شاخص دلار نیز موجب جهش ۶۰ دلاری قیمت جهانی اونس طلا شد.

پلی‌سیلیکون یکی از مواد مهم مورد استفاده در تولید پنل‌های خورشیدی و برخی تجهیزات مرتبط با صنعت نیمه‌رساناهاست و واشنگتن با اعمال تعرفه جدید تلاش دارد سهم تولیدکنندگان داخلی را در این زنجیره افزایش دهد.

IMG_20260807_170414_662

این تصمیم با واکنش منفی پکن مواجه شده و چین سیاست‌های تجاری آمریکا را آسیب‌زننده به تجارت جهانی دانسته است.

همزمان با تحولات تجاری آمریکا، انتشار آمار جدید اقتصادی این کشور نیز بازارهای جهانی را تحت تأثیر قرار داد. پس از انتشار این داده‌ها، شاخص دلار تضعیف شد و قیمت جهانی طلا با افزایش قابل توجهی همراه شد.

قیمت هر اونس طلا در واکنش به این تحولات حدود ۶۰ دلار افزایش یافت؛ افت ارزش دلار یکی از عوامل مهم تقویت تقاضا برای طلا در بازارهای جهانی محسوب می‌شود.

ترکیب تحولات تجاری دولت ترامپ، داده‌های اقتصادی آمریکا و نوسانات شاخص دلار، بار دیگر توجه بازارها را به چشم‌انداز سیاست‌های اقتصادی واشنگتن و مسیر حرکت دارایی‌های امن از جمله طلا معطوف کرده است.

منبع: فرارو

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی
عضویت