×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
بازار و صنعت

تحقق کامل برنامه تولید در سایپادیزل

به گزارش خط بازار؛ رئیس کل دادگستری استان تهران همزمان با هفته گرامیداشت کار و کارگر به همراه جمعی از مسئولان قضایی و اجرایی، از شرکت سایپا دیزل بازدید کرد.

علی القاصی در بازدید از بخش‌های مختلف این سایپا دیزل از جمله سالن مونتاژ و تولید کامیون‌های کشنده ضمن تبریک روز کارگر به کارکنان این مجموعه، از نزدیک در جریان روند تولید محصولات و مشکلات این شرکت قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری استان تهران با تأکید بر لزوم توجه ویژه به تولید و تولیدکننده خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری به همه واحد‌های تولیدی و صنعتی کشور توصیه فرمودند تا حتی الامکان تعدیل نیرو صورت نگیرد و امروز عزیزان ما در بخش‌های تولیدی به عنوان افسران جنگ اقتصادی پای کار هستند و کارشان از افسران میدان جنگ موشکی و پهبادی کمتر نیست، لذا باید در کنار هم متحد و منسجم تلاش کنیم که فرموده رهبری بر زمین نماند و موانع قابل حل از سر راه تولیدکنندگان برای تسهیل امور، ادامه تولید و حفظ اشتغال برداشته شود.

ضرورت تعامل تنگاتنگ نظام تولیدی با نظام بانکی

القاصی تعامل تنگاتنگ نظام تولیدی با نظام بانکی را بسیار مهم دانست و ضمن تاکید بر ضرورت تأمین ارز تولیدکنندگان خودروهای سواری و تجاری اظهارکرد: نظام بانکی نقش حداکثری در تأمین مالی و تخصیص اعتبار دارد و این یک واقعیت گریزناپذیر است.

وی با قدردانی از رویکرد سازمان بازرسی کل کشور در رفع موانع تولید، گفت: سازمان بازرسی تا جایی که می‌تواند موانع را برای حل مشکل مردم و جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی برمی‌دارد و این نیز مصداق اتحاد ملی و یکی دیگر از اقدامات دستگاه قضایی برای تحقق شعار سال و توصیه مقام معظم رهبری است.

وی در خصوص قیمت‌گذاری خودرو‌ها نیز بیان کرد: باید از یک سو در افزایش قیمت‌ها عادلانه و منطقی عمل کرد تا مصرف کننده آسیب نبیند و از سوی دیگر از تولید داخل حمایت کنیم.

وی ادامه داد: در همین راستا باید توازنی بین کالا‌های وارداتی و تولید داخل ایجاد شود و اگر اصلاحی در فرمول قیمت‌گذاری لازم است، انجام شود تا تولید داخل آسیب نبیند.

همچنین در این نشست علی شیخ زاده، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با اشاره به همکاری خوب دستگاه قضا در رفع موانع تولید و تسهیل امور فرا بخشی این گروه خودروسازی گفت: دستگاه قضا همواره یاور و همراه صنایع مختلف و به خصوص صنعت خودرو بوده و بسیاری از موانع موجود با ورود دستگاه قضا قابل حل است.

وی تاکیدکرد: بسیاری از موانع تولید با وجود تحریم‌ها و مشکلات ناشی از جنگ تحمیلی رمضان، با همراهی بیشتر بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله بانک مرکزی، گمرک، بیمه‌ها و … قابل رفع و جبران است.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با اشاره به مشکلات عمومی و اختصاصی سایپا در سال گذشته گفت: با یاری خدا و تمامی بخش‌های مختلف اقتصادی و صنعتی، همراهی مدیران و پرسنل تلاشگر گروه خودروسازی سایپا، بسیاری از مشکلات ناشی از آینده فروشی‌های گسترده و بدهی‌های بانکی و … در سال گذشته کاهش یافت و قطعا با همراهی تمامی دستگاه ها و عوامل تولید مشکلات باقی مانده هم قابل رفع خواهد بود.

محمود سهیل‌نژاد، مدیرعامل شرکت سایپا دیزل، نیز در این نشست با اشاره به روند رو به رشد عملکرد این شرکت گفت: با پشتیبانی وزارت صمت و دستگاه قضا و همچنین حمایت‌های صورت‌گرفته از سوی مدیریت ارشد گروه خودروسازی سایپا و همراهی شبکه بانکی، به‌ویژه بانک ملت، سایپا دیزل طی یک سال گذشته توانسته است از رتبه هشتم به رتبه سوم در میان تولیدکنندگان خودروهای تجاری ارتقا پیدا کند و در حوزه کیفیت نیز کشنده GX560 و کامیونت فوتون M4 دو محصول سایپا دیزل به رتبه برتر کیفیت در کلاس خود دست یافته اند.

وی با اشاره به تحقق کامل برنامه تولید این شرکت با وجود مشکلات و معضلات اقتصادی و دو جنگ تحمیلی سال گذشته تاکید کرد: تداوم روند رو به رشد تولید در شرکت سایپا دیزل، مستلزم حمایت‌های هدفمند به‌ویژه در حوزه تأمین ارز و همراهی دستگاه‌های مرتبط است تا تولید بدون وقفه ادامه پیدا کند.در واقع حمایت از تولید خودروهای تجاری حمایت از کسب و کار مستقیم در کارخانه و هزاران کسب و کار غیر مستقیم مرتبط با حمل و نقل کالا و خدمات است.

منبع: سایپانیوز

5 دیدگاه برای این مطلب

  • عبدالله گفت:

    در حال حاظر تیم مدیریتی همدل و هماهنگ و متخصص باعث شده این شرکت اینچنین بدرخشد.

  • پرسنل دیزل گفت:

    مدیون پرسنل هستی اگه پاک کنی.
    ممنون که سایپا داره خوب کار میکنه. چرا سازمان های بازرسی معمولا میان دیزل. چون لابی با این نهادها اینجا قویه. بسه تو رو به پیغمبر.

  • چشم بینا گفت:

    با سلام و عرض ادب
    ریاست محترم دادگستری استان تهران
    خواهشمند است در خصوص انتصاب رئیس اداره فروش غیر محصول شرکت سایپا که ظاهرا به سفارش معاون وزیر صمت صورت پذیرفته و هیچگونه تعهد و تخصصی در این زمینه مورد بررسی انجام نگرفته ،توسط مسولین مربوطه دستور بررسی و برخورد با افراد مربوط به انتصاب ایشان را صادر بفرمایید
    لازم بذکر است در چندین نوبت این نوع انتصاب و تخلف به آقای شیخ زاده و معاون اداری ایشان اطلاع رسانی گردیده ولی با نهایت بی توجهی به موارد اشاره شده هیچگونه توجهی و بررسی صورت نپذیرفته است
    امیدوارم با دستور پیگیری شما از بروز اینچنین انتصابات سلیقه ای و با لابی بازی و پارتی بازی بررسی و ریشه کن شود
    پیشاپیش از توجه حضرتعالی نهایت تشکر را دارد
    پرسنل زحمتکش سایپا
    خط بازار لطفا نشر بده متشکر

  • دلاور گفت:

    ای کاش بجای شیخ زاده یکی از فرماندهان موفق موشکی در سایپا مدیرعامل می‌شد

  • mehdi گفت:

    صالحی بهمن و اسفند ماه 1404 هر چی مواد اولیه و ورق داشت سازه گستر فروخت و راهی بازار ازاد کرد حالا جوان مونده و ویرانه هایی که صالحی برجا گذاشته

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت