×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
دسته‌بندی نشده

ایساکو یک بار دیگر اول شد

به گزارش خط بازار، ایساکو که در سال‌های اخیر، همواره در میان یک‌صد شرکت برتر کشور حایز رتبه شده بود، امسال با صدرنشینی در گروه خدمات بازرگانی به رتبه اول فروش این حوزه دست یافت.
به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات پس از فروش ایران‌خودرو، ایساکو در حالی به این جایگاه دست یافت که امسال، علاوه بر مشکلات اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه، شیوع ویروس کرونا نیز بر دشواری‌های تامین و توزیع قطعات یدکی و حوزه بازرگانی و فروش افزوده بود و این مهم با تلاش مضاعف مدیران و کارکنان، برنامه‌ریزی مدون و هدفمند و برگزاری کارگروه‌های مختلف در حوزه خدمات پس از فروش با هدف حفظ و ارتقای رضایت مشتریان میسر شد.

همچنین این مجموعه که یازده سال متوالی مقام اول خدمات پس از فروش صنعت خودرو در کشور را کسب کرده، در پاییز امسال و بر اساس آخرین ارزیابی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، در شاخص رضایت مشتریان با ۱۷ امتیاز ارتقا نسبت به مدت مشابه سال گذشته، رشد بی‌سابقه‌ای را نیز در این حوزه تجربه کرد و به بالاترین امتیاز کسب‌شده در تاریخ ایساکو دست یافت.

گفتنی است، در همایش مذکور که با حضور مقامات کشوری، مدیران سازمان مدیریت صنعتی و مدیران بنگاه‌های اقتصادی کشور در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد، سازمان مدیریت صنعتی، ۵۰۰ شرکت برتر ایرانی را بر اساس ۳۳ شاخص ارزیابی و معرفی کرد.

 

منبع: اقتصاد آنلاین

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت