×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
سیاست

امکان خرابی واکسن‌ها با قطع برق وجود خواهد داشت

به گزارش خط بازار، بابک عشرتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: در حال حاضر به دلیل قطع برق این خطر وجود دارد که واکسن‌های کرونا خراب شوند؛ لذا اساس دستورالعمل‌های ابلاغی در مراکز تزریق واکسن کیسه‌های یخی توزیع شده و این کار باعث می‌شود تا حدود سه ساعت زنجیره سرد برای نگهداری واکسن‌ها حفظ شود.

او ادامه داد: ستاد‌های اصلی مراکز نگهداری اصلی واکسن برای حفظ زنجیره سرد مجهز به دیزل ژنراتور هستند و در صورت خاموش شدن دستگاه‌های آلارم خطر به صدا در خواهد آمد. تا به این لحظه خرابی واکسن ناشی از قطع برق گزارش نشده است.

عشرتی بیان کرد:بیمارستان‌ها مجهز به دستگاه‌های دیزل ژنراتور هستند، اما میزان کشش تامین برق مورد نیاز دستگاه‌های تنفسی و اکسیژن ساز هنوز به طور دقیق مشخص نیست.

او گفت:بیماران کرونایی که در خانه قرنطینه هستند و نیازمند دستگاه‌های اکسیژن ساز بوده با قطع برق سلامتی شأن دچار مشکل خواهد شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی بازار خودرو
عضویت