×

اسمارت کابین

برای دسترسی به امکانات کیف پول و سطوح کاربری، وارد حساب خود شوید یا ثبت‌نام کنید.

حساب کاربری ندارید؟ ثبت‌نام کاربر جدید
خط بازار
اخبار

هشدار امنیتی در مصر، عربستان، کویت و امارات/ایران و آمریکا به ساعت صفر نزدیک می شوند

به گزارش خط بازار؛ در پی تشدید تنش‌ها در منطقه، سفارتخانه‌های آمریکا در کشورهایی از جمله مصر، عراق، کویت، امارات، اردن، عمان، عربستان، قطر و همچنین سرزمین‌های اشغالی، امروز یکی پس از دیگری، برای شهروندان خود هشدار امنیتی صادر کردند و آن‌ها را به احتیاط بیشتر دعوت کردند.

سفارت آمریکا در کشورهای مصر، امارات، کویت، عراق، اردن، عربستان، عمان، قطر و سرزمین‌های اشغالی، امروز به صورت متناوب به شهروندان خود نسبت به «احتمال تشدید تنش‌های پیش‌بینی‌نشده» در منطقه غرب آسیا هشدار داده‌اند.

این سفارت‌خانه‌ها از شهروندان خود در این کشورها خواسته‌اند که احتیاط کنند و در صورت تشدید تنش‌ها، آماده خروج از این کشورها باشند.در این هشدارها همچنین تأکید شده که امکان لغو پروازها، بسته‌شدن دوره‌ای حریم هوایی و اختلالات احتمالی سفر نیز وجود دارد و شهروندان آمریکایی باید برای این موضوع هم آماده باشند.

امروز، شنبه به وقت تهران، روزنامه وال‌استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه مدعی شد که دونالد ترامپ دستور اجرای حمله‌ای جدید علیه ایران را صادر کرده است.

طبق گزارش این روزنامه آمریکایی، این عملیات ممکن است از روزهای شنبه و یکشنبه آغاز شود و چند روز ادامه یابد. ایران بارها اعلام کرده که برای پاسخگویی به هرگونه تجاوزی آماده است و از منافع و مرزهای خود با تمام توان، دفاع خواهد کرد.

منبع: فارس

دیدگاه خود را بنویسید

عضویت در کانال بله خط بازار

برای دریافت آخرین اخبار اقتصادی و بازار سرمایه، عضو کانال خط بازار در بله شوید

عضویت
اسمارت کابین
به سامانه اسمارت کابین بپیوندید امکان درج دیدگاه، دسترسی به اخبار داغ خودرویی و دریافت مشاوره‌های تخصصی
عضویت