تنگه هرمز چینی ها را به صف کرد/ادامه صادرات نفت از خارک
به گزارش خط بازار؛ احتمال افزایش قیمت بنزین در چین باعث ایجاد صفهای طولانی در جایگاههای سوخت این کشور شد. گزارشها حاکی است که احتمال افزایش قیمت بنزین در چین باعث ایجاد صفهای طولانی در جایگاه های سوخت این کشور شده است.
این در حالی است که دولت این کشور به بزرگ ترین پالایشگاه های خود دستور داد که صادرات بنزین و گازوئیل را متوقف کنند.این اقدام بی سابقه با تشدید درگیری های نظامی در خاورمیانه و مسدود شدن تنگه هرمز که مسیر حیاتی انتقال نفت خام محسوب می شود رخ داده است.
صادرات نفت از جزیره خارک روند عادی دارد
معاون سیاسی امنیتی استاندار بوشهر گفت: بهرغم حمله ددمنشانه رژیم صهیونی-آمریکایی در بامداد روز شنبه به جزیره خارک از توابع شهرستان بوشهر فعالیت شرکتهای نفتی در این پایانه صادراتی روند عادی دارد.
حمله رژیم صهونیستی-آمریکایی هیچگونه خسارت جانی به افراد نظامی، نیروی انسانی شاغل در شرکتها و ساکنان جزیره خارک وارد نکرده است؛ همچنین زندگی و فعالیتهای روزمره مردم نیز در نظم کامل برقرار است.
منبع: تسنیم
