بازار ۴۴ میلیارد دلاری عربستان/ چشم‌انداز ۲۰۳۰ سعودی ها

تقویت بازار تجارت الکترونیک عربستان یکی از اهداف کلیدی این کشور است که از چشم‌انداز 2030 آن پیروی می‌کند.
کد خبر : 74063
تاریخ انتشار : سه شنبه ۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱

به گزارش خط بازار؛ تقویت بازار تجارت الکترونیک عربستان یکی از اهداف کلیدی این کشور است که از چشم‌انداز 2030 آن پیروی می‌کند. پیش‌بینی می‌شود که این بخش سالانه 13.5 درصد رشد داشته باشد و از میانگین جهانی 11.2 درصد فراتر برود.

به نقل از اکونومی‌میدل‌ایست، عربستان سعودی در تلاش است تا فضای سرمایه‌گذاری خود را برای تجارت الکترونیکی بهبود بخشد. هدف این کشور جذب شرکت‌های داخلی و بین‌المللی بیشتر برای استفاده از این بازار به سرعت در حال رشد است که پیش‌بینی می‌شود تا سال 2030 به 44 میلیارد دلار برسد.

توانمندسازی بخش خصوصی

تقویت بخش تجارت الکترونیک یکی از اهداف کلیدی برنامه «تحول ملی» است که از چشم‌انداز 2030 عربستان پیروی می‌کند.

این حرکت برای تقویت اقتصاد پادشاهی سعودی حیاتی است، چرا که این کشور در بین 10 کشور برتر در حال رشد در حوزه تجارت الکترونیک قرار دارد. این برنامه نقش مهمی در توانمندسازی بخش خصوصی و بهبود کارایی دولت برای پیشبرد تحول کشور و دستیابی به اهداف چشم‌انداز ایفا می‌کند.

ایجاد فضای رقابتی

کارشناسان بر اهمیت تجارت الکترونیک برای شرکت‌های بزرگ چه در سطح داخلی و چه در سطح جهانی تأکید می‌کنند، چراکه آن‌ها به طور فزاینده‌ای برای گسترش تجارت خود به پلتفرم‌های آنلاین روی می‌آورند. عربستان سعودی با استفاده از فناوری‌های جدید، برای شرکت‌های داخلی و خارجی فضایی رقابتی ایجاد می‌کند که به این بازار انرژی می‌بخشد.

پیش‌بینی رشد نمایی

محمد بن دلیم القحطانی، تحلیلگر اقتصادی و دانشگاهی در دانشگاه ملک فیصل، برای بخش تجارت الکترونیک عربستان سعودی، رشدی سالانه 13.5 درصدی پیش‌بینی می‌کند که از میانگین جهانی 11.2 درصد فراتر می‌رود. او انتظار دارد این بخش که در حال حاضر 21 میلیارد دلار ارزش دارد تا سال 2027 از 30 میلیارد دلار فراتر رود و تا سال 2030 به حدود 44 میلیارد دلار برسد.

استفاده از مزایای استراتژیک

القحطانی بر تمرکز عربستان سعودی بر زیرساخت‌های دیجیتال و تجارت الکترونیک و استفاده از موقعیت استراتژیک این کشور تأکید کرد. وی به اهمیت گسترش تجارت الکترونیک و بانکداری دیجیتال اشاره و پیشنهاد کرد شعب بانک‌های بزرگ داخلی بین‌المللی شوند. القحطانی همچنین بر تلاش‌های جهانی به رهبری کشورهای G20 مانند عربستان سعودی برای رسیدگی به چالش‌های تجارت الکترونیک و تضمین امنیت سایبری و مالی تأکید کرد.

منبع: تجارت نیوز

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.